Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Представление

Worcester Polytechnic Institute е създаден през 1865 г., за да създаде и предаде най-новите научни и инженерни познания по начини, които са най-полезни за обществото.

Днес WPI държи твърдо своята основна мисия да осигури образование, което балансира теорията с практиката, философия, символизирана от кулите на нашите две оригинални сгради, както е показано по-горе.

14 академични отдела на WPI предлагат повече от 50 програми за висше и висше образование в областта на науката, инженерството, технологиите, бизнеса, социалните науки, хуманитарните науки и изкуствата, което води до бакалавърски, магистърски и докторски степени.

Учебната програма на университета включва гъвкава, строга програма, базирана на проекти и ангажирана в световен мащаб, насочена към качествения опит и положителното въздействие върху общностите, с които си партнира. Членовете на преподавателите на WPI-наскоро класирани на първо място в страната по качество и достъпност, както съобщава Wall Street Journal-работят със студенти по интердисциплинарни изследвания, търсейки решения на важни и социално значими проблеми, както в кампуса, така и в повече от 40 проектни центъра в Америка, Африка, Азиатско-Тихоокеанския регион и Европа.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Worcester

    Institute Road,100, 01609, Worcester

Въпроси