Keystone logo
Dublin City University

Dublin City University

Dublin City University

Представление

Dublin City University - Ирландия Университет за Enterprise

Dublin City University (DCU) е млад, динамичен и амбициозен университет, честван за това, че най-модерните и напред мислене. Ние работим в тясно сътрудничество с индустрията, за да даде на студентите модерна, е уместно, добре изследван учебна програма доставени в съоръжения от световна класа. Ние се отбележи, за който има предприемачески, творчески и новаторски култура. Ние сме известни с отличните ни статистика за заетост и за успеха на нашите възпитаници.

DCU е международно призната като изследователски интензивно, световно-ангажирани Университет за Enterprise, която се отличава както от качеството и въздействието на своите възпитаници и фокуса си върху превода на знание в обществени и икономически ползи.

Защо да изберете Dublin City University?

 • DCU в момента е класирана 46 в QS Top 50 Под 50 Класиране (2015 г.) и 79 в пъти по-високо образование 150 Под 50 Класиране (2016 г.) - през 2016 г., на Business School, натрупан акредитацията AACSB, поставяйки я в топ 5% от бизнес училища в световен мащаб - DCU има най-добрата възпитаник на пригодността за заетост запис на всички ирландски университети - 92% от DCU студенти отидат в работата или по-нататъшно проучване в рамките на шест месеца от завършването.
 • Имаме отлична репутация за работа базирано обучение и връзка към промишлеността.
 • DCU квалификации са признати и уважавани по целия свят. А квалификация DCU дава по-голям избор на кариерни пътеки, по-добри перспективи за работа и по-висока заплата.
 • DCU е дом на няколко световно известни изследователски центрове и репутацията на водещи световни изследвания, осигуряване на дом на голям брой докторанти.
 • DCU е дом на над 2000 чуждестранни студенти от повече от 110 различни страни.
 • Ние се гордеем с предлагането гостоприемна и подкрепяща среда, в която да учат и да се социализират.
 • Нашата 85 акра кампус е един от най-сигурните кампуса в Ирландия. Той разполага с ярка модерна архитектура и прекрасни развлекателни съоръжения.
 • Нашият екип International Office има дългогодишен опит в подпомагането на студентите в процеса на кандидатстване и са тук, за да помогне, когато пристигнат на територията на колежа.

Ключови факти

 • Начална дата - Септември - Продължителност - 3 или 4 години (бакалавърски степени) един милион години (следдипломна преподава градуса) - Изисквания за прием - Училище оставяйки квалификация еквивалентно на сертификат напускане / отличие степен Irish от признат университет - английски изисквания - IELTS 6.5 или TOEFL 92 - местоположение - Dublin City - Международни такси - от € 12.000 на година

Защо Проучване в Ирландия?

Ирландия е най-западна страна на Европейския съюз с население от малко над 4,5 милиона души. Съвременно Ирландия е мултикултурна и многоезична и една от най-отворените икономики в света. Ирландия безопасна, приятелска страна англоговорящите. Доказателство за това е, че Дъблин е било гласувано втория приятелски град в света от читателите на Rough Guides, и пета дружелюбното град в света от читателите на Condé Nast Traveller. Ирландия също е обявен за един от най-добрите 10-дружелюбните страни в света от Lonely Planet.

ПРОУЧВАНЕ в един от най-добрите системи за образование в света на висшето образование Постижения ПОЛЗА от инвестициите на Ирландия в системата на образованието ИЗБИРАМ от над 5000 международно признати квалификации ACCESS възможности от световна класа изследвания в водещи световни програми CONNECT с възможности за кариера с водещи световни компании, разположени в Ирландия ПОСТИГАНЕ Вашите амбиции в най-предприемаческата страна на Европа ПРИСЪЕДИНИТЕ 35,000 международни студенти от 161 страни, които се ползват жива култура на Ирландия LIVE в само англоезични страната в Еврозоната ОПИТ живее в един от най-дружелюбните и най-сигурните страни в света

Завършил работна виза

Ирландия е на Европейския център за над 1000 водещи мултинационални компании и тези компании се нуждаят от квалифицирана, образовани и силно способна работна сила за шофиране успеха им избра, за да намерите в Ирландия. Студентите, които завършват призната, на пълен работен ден по-висока образователна степен в Ирландия имат право да останат в страната и да работят на пълен работен ден в продължение на 12 месеца по схемата на трето ниво Graduate - ти дава фантастична възможност да придобият опит в някои от най-добрите световни компании, намиращи тук.

Местоположения

 • Dublin

  Dublin City University, Glasnevin, Dublin 9, , Dublin

  Въпроси