Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Представление

Онлайн и възрастни студенти

Дакота Wesleyan University винаги е бил място на общността; място, където учениците да станат част от нещо по-голямо, отколкото само един колеж. Сега DWU предлага на учащия възрастен уникална възможност да станете част от DWU общност - цифров общност, че е. Ние предлагаме четири напълно онлайн степен програми:

Магистратура по бизнес администрация RN-Бакалавър сестрински степен Магистър по изкуствата в образованието Бакалавър по организационно лидерство

Цифровият кампуса DWU е място, където студентът възрастното ще научите с връстниците си жонгльори кариера, семейство и лични ангажименти, докато останалите посветен на предизвикателството изкарва степен. асинхронен начин на програмите позволява на студентите да участват в дискусиите в клас, представят курсова работа и комуникация с преподаватели и съученици по всяко време на деня или през нощта. Повече от просто място, където да отидете на клас онлайн, цифровия кампуса служи като една общност, в която да се развиват взаимоотношения с връстници и преподаватели, както в, така и извън на околната среда в клас.

Нашата различен традиция за предоставяне на персонални образование основано на ценностите ни на живот, лидерство, вяра и услуги ще присъства в тези онлайн програми. Нашият ангажимент към ангажиране дискусии по етика, ценности и състрадание ще остане начело на тези нови специалности.

Учащите се насърчават да си сътрудничат по значение на проблемите на реалния свят, за да се издигнат на опита от класната стая в ежедневието.

Местоположения

  • Mitchell

    Dakota Wesleyan University 1200 W. University Ave Mitchell, SD 57301, , Mitchell

Въпроси