The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

Представление

Добре дошли в катедра Биология

Всеки семестър на Отдел по биология специализанти домакин на поредица семинари, където поканени лектори от други институции представят резултатите от своите изследвания.

Семинарите се провеждат в понеделник от 11:10 ч в Rm. 215 McCort-Ward. Pizza се сервира в 24:00 в Rm. 200 след семинара.

Събитието е спонсорирано от Асоциацията на студентска.

биология Club

The Биология Club CUA е организация, за всички, които се интересуват от науките за живота. През учебната година клубът организира комбинация от социални и образователни дейности, които предоставя много възможности за учениците да взаимодействат с факултета и един с друг. спонсорите на клуба серия лекции решаване на текущи въпроси и други теми от общ интерес, и осигурява на членовете си възможности, за да установят контакти с професионалисти в областта на науките за живота.

Вземането на проби от последните дейности на клуба включва: Приветствайки страна в началото на учебната година; кариерни преговори; падне вечеря; лекция серия; premed-ориентирани програми; Коледно парти; в края на годината барбекю, и; фонд рейзър на благодарността за някои (така че другите да ядат).

Мисия

Центърът за академични обучение в Cell и молекулярна биология, подразделение на Департамента по биология в Католическия университет на Америка е създадена през 1983 г. като международен център за предоставяне на експертна подготовка за учени, техници, специализанти и пост-докторанти. Неговият фокус е върху новите и утвърдени концепции biomedically свързани и технологии, които осигуряват по-голямата тласък за съвременните изследвания, иновативни промишлени приложения, и сложни диагностични лабораторни техники.

Местоположения

  • Washington

    Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064, , Washington

    Програми

    Въпроси