© Eli Haney, Northwest University photographer
The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

Представление

Добре дошли в катедра Биология

Всеки семестър на Отдел по биология специализанти домакин на поредица семинари, където поканени лектори от други институции представят резултатите от своите изследвания.

Семинарите се провеждат в понеделник от 11:10 ч в Rm. 215 McCort-Ward. Pizza се сервира в 24:00 в Rm. 200 след семинара.

Събитието е спонсорирано от Асоциацията на студентска.

биология Club

The Биология Club CUA е организация, за всички, които се интересуват от науките за живота. През учебната година клубът организира комбинация от социални и образователни дейности, които предоставя много възможности за учениците да взаимодействат с факултета и един с друг. спонсорите на клуба серия лекции решаване на текущи въпроси и други теми от общ интерес, и осигурява на членовете си възможности, за да установят контакти с професионалисти в областта на науките за живота.

Вземането на проби от последните дейности на клуба включва: Приветствайки страна в началото на учебната година; кариерни преговори; падне вечеря; лекция серия; premed-ориентирани програми; Коледно парти; в края на годината барбекю, и; фонд рейзър на благодарността за някои (така че другите да ядат).

Мисия

Центърът за академични обучение в Cell и молекулярна биология, подразделение на Департамента по биология в Католическия университет на Америка е създадена през 1983 г. като международен център за предоставяне на експертна подготовка за учени, техници, специализанти и пост-докторанти. Неговият фокус е върху новите и утвърдени концепции biomedically свързани и технологии, които осигуряват по-голямата тласък за съвременните изследвания, иновативни промишлени приложения, и сложни диагностични лабораторни техники.

Местоположения

  • Washington

    Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064, , Washington

    Въпроси