Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Представление

снимката е предоставена от Cracow University of Economics в Cracow University of Economics (CUE)

1

Cracow University of Economics (CUE) е най-голямото училище по икономика в Полша, а третият по големина университет в Краков , основен полски академичен център. Това беше първата висша институция в Полша, която въведе изучаване на английски език в началото на alt = "1990-те. Завършилите CUE са сред най-успешните в Полша в съпоставянето на своите знания и умения с нуждите на работодателя. За международни студенти ние предлагаме специално проектирани програми на английски език . Университетът се радва на редица международни контакти, тъй като посещенията на преподаватели и студенти в чужбина за научни цели, както и чуждестранни стажове и програми за обучение са един от приоритетите на университета. В ерата на обществото на знанието и на процесите на глобализация, съвременната икономика трябва да бъде силно подкрепена от науката за посрещане на предизвикателствата на международния пазар. Нашият университет поема отговорност за подготовката както на поляци, така и на много чуждестранни студенти за работа на новия глобален пазар. Международно сътрудничество между учени и лица, участващи в индустрията е най-критичната връзка, която се основава на знанията, които достигат далеч отвъд границите на Полша.

снимката е предоставена от Cracow University of Economics в Cracow University of Economics (CUE)

133974_Kopiapawilonsportowy.jpg

Факултети

Cracow University of Economics има четири факултета, всички от които имат пълни академични права. Тези факултети - Факултет по икономика и международни отношения, Факултет по мениджмънт, Финансов факултет и Факултет по стокови науки - се състоят от множество катедри и катедри, предлагат различни възможности за обучение на студенти и специалисти и провеждат основни и приложни изследвания. снимката е предоставена от Cracow University of Economics в Cracow University of Economics (CUE)Факти и цифри ="2>

2
 • Най-големият икономически университет в Полша, работещ от 19alt = "25
 • четири факултета
 • about alt = "23 000 ученици
 • различни учебни програми на английски език
 • about alt = "200 партньори по целия свят
 • член на престижни международни организации (напр. Европейска университетска асоциация, мрежа от международни бизнес и икономически училища и т.н.)
 • разположен в Краков - водещ академичен център и много популярна туристическа дестинация

Местоположения

 • Kraków

  Rakowicka 27, 31-510, Kraków

  Въпроси