Cork English World

Cork English World

Cork English World

Представление

За училище

Корк Английски Свят, Ирландия, носител на наградата "Кеймбридж", предлага курсове, които са предназначени да осигурят на студентите езиковите умения, необходими за ефективна и уверена комуникация на английски език. Нашите курсове също така предоставят на студентите умения и стратегии, необходими за изучаване на английски извън класната стая.

Корк Английският свят е специализиран в курсове по английски език и обучение за учители за учители по английски като втори език. Нашите методи се основават на над 30 години комбиниран опит и опит.

Като лидер в областта на обучението за учители на езици, CEW трябва да бъде на челно място в методологията за езиково обучение. CEW има основен персонал от 8 души под ръководството на Majellia Sheehan & Mireille Kingston. Нашият опит е доказан, от време на време получаваме желаните резултати.

В Корк Английски свят вие ще говорите английски за минимум 20 часа седмично ... английският език вече не е измислен!

Cork English World предлага курсове по английски език на най-малко 6 нива - от елементарно (A1) до напреднало (C1), с максимум 12 ученика на класа.

Препоръки

"Благодаря ви много за този курс. Имах страхотно време тук в училище и в Корк като цяло. Много съм щастлива, че избрах това училище. Исках да подобря моите английски и определено го направих и получих много повече. "(Екатерина, Русия)

- Благодаря ти много за всичко. Имах страхотно време в CEW. Всеки е наистина добър и приятелски настроен "(Майко, Япония)

"Определено бих препоръчал CEW! Това не беше просто информативно за мен, а наистина забавно. Имах наистина забавно време, винаги очаквам да стигна тук сутрин "

(Romina, Германия)

Местоположения

  • Cork

    Crawford Business Park, Bishop St, Cork City, , Cork

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси