Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Concordia University - Saint Paul

Concordia University - Saint Paul

Concordia University - Saint Paul

Представление

Основан през 1893 г., Concordia University St Paul предлага на международните студенти достъп до висококачествено и достъпно образование. Кампусът има население от около 4500 студенти и се намира в градовете-близнаци на Сейнт Пол и Минеаполис, Минесота, дом на почти 4 милиона души и централата на 15 компании от Fortune 500.

Основан през 1893 г., Concordia University St Paul е класиран като 100-те най-добри университета в Средния запад от US News and World Report.Международните студенти ще се възползват от висококачествено образование, съчетано с възможностите за CPT и OPT, които побратимените градове предоставят.

Програмата MSITM подготвя студентите с уменията за бизнес лидерство, необходими за успешно ръководене на екипи на работното място в областта на информационните технологии. Интегрирайки управление на бизнеса и развитие на технически умения, курсовата работа подготвя завършилите с търсени умения и компетенции. Средното основно заплащане за ИТ заплати е около 62 000 щатски долара, като кандидатите за магистърска степен печелят в ниския диапазон от 80 000 щатски долара. Министерството на труда на САЩ прогнозира, че заетостта на ИТ мениджъри ще нарасне с 15% от 2014 г. до 2024 г., над два пъти повече от темпа на растеж от 7% на работните места, които не са ИТ мениджъри. Университетът предлага атрактивни стипендии и квалифицирани международни студенти, които ще плащат пълни такси за обучение в района на 17 000 щатски долара.

Класиране

Университетът се нарежда на 106 място сред най-добрите регионални университети в Средния запад от US News и World Report.

Международни стипендии

Стипендии, базирани на заслуги, до $40,000 на бакалавърско ниво и $9,900 на висше ниво.

Качество на преподаване

Със съотношение 16:1 студенти към преподаватели, университетът предлага на всеки студент индивидуално учебно изживяване в гостоприемна общност

Изберете Програми

бакалавърска степен по счетоводство; бакалавърска степен по приложни науки; бакалавърска степен по биология; Бакалавърска степен по бизнес мениджмънт; бакалавърска степен по компютърни науки; бакалавърска степен по науки за околната среда; бакалавърска степен по международни изследвания; бакалавърска степен по математика; Бакалавърска степен по психология.

MBA; MBA (Управление на здравеопазването); MS по управление на информационните технологии; Магистър по управление на човешките ресурси; MS по ортопедия и протетика; Магистър по спортен мениджмънт

Изисквания за прием

Бакалавър: 5.5 IELTS (или еквивалент) и диплома за средно образование с минимум 2.5 GPA
Завършил: 6.0 IELTS (или еквивалент) и 3.0 GPA от акредитиран университет.

Начални дати

януари и август.

79398_CC2.jpg

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • West Saint Paul

    1282 Concordia Ave, , West Saint Paul

Въпроси