© Eva Dang
Coaching for Change

Coaching for Change

Coaching for Change

Представление

За Coaching for Change

Ние обучаваме влака и наставниците да станат лидери на промяна в движението към по-слаба, новаторска и постоянно подобряваща се организация. Доказано е, че клиентите ни помагат значително да намалят разходите, като същевременно поддържат производителността по безопасност, качество, цена, доставка, производителност и морал.

Създадохме мрежа от консултанти, работещи в сътрудничество, която обхваща 60 души. Нашите консултанти имат опит да виждат и развиват най-добрите практики в бизнеса, спечелил наградата Шингхо. 90% са работили в "Тойота" на ниво "Лидер" или по-високо. Ние въвеждаме "различен начин на мислене" от традиционното управление. Ние сме "практически" на работното място и правим каквото е необходимо, за да гарантираме бърза устойчива промяна. Това не означава, че притежаването на собствеността от персонала в системата или от лидерите на вътрешната промяна е отнето.

Клиентите, с които обичаме да работим, не просто изпратете някого на курс за обучение, за да се върнат обратно на работа, както обикновено. Те искат да направят нещо различно, а и ние! Нашият емос и портфолио са предназначени да стимулират реалното обучение чрез прилагане на нови инструменти, техники и методологии на работното място.

Ние сме ангажирани със стандартите и професионализма, очертани от Chartered Management Institute. Ние предоставяме консултантски квалификации чрез Института по бизнес консултиране (част от Chartered Management Institute). Единственият професионален орган в Обединеното кралство, посветен на насърчаването на най-високите стандарти за управление и лидерство.

Ние сме одобрен център с Института за лидерство и мениджмънт Най-големият орган на Обединеното кралство за лидерство и управленски квалификации и Chartered Management Institute, предлагащ широк спектър от квалификации и одобрени програми, фокусирани върху промяна в лидерството, треньорът и техниките за подобряване на бизнеса.

Ние сме съсредоточени върху устойчива промяна в преследването на високи постижения и признати за него!

Местоположения

 • Derby

  Dunston Innovation Centre, Dunston Road, Chesterfield, S41 8NG, , Derby

 • Doha

  Doha, Катар

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси