CLL Language Centres

CLL Language Centres

CLL Language Centres

Представление

Защо да научите френски език с CLL?

Активно ангажиран в преподаването на френски език като чужд език от повече от 31 години, CLL има високо квалифициран екип от обучители, всички от които са специализирани в преподаването и улесняването на малките групи обучаеми. Нашата политика на непрекъснато обучение за нашите инструктори, както и нашето партньорство с Католическия университет в Льовен е гаранция за изключително качество и надеждност.

Нашият фокус е върху устната комуникация, която ви позволява да разберете и говорите френски в реални ситуации. Всички наши курсове се основават на културата на френскоговорещата част на Белгия, така че да ви помогне да се интегрирате по-лесно в нашата страна.

Френски курсове

 • прогресивен

За да продължите по френски език по непрекъснат и редовен начин, се нуждаете от учебен подход, базиран основно на придобиване на устни езикови умения, за да можете да общувате във вашето ежедневие (работа, социални дейности ...).

 • интензивен

Нашите интензивни курсове ви помагат бързо да активирате уменията си в устната комуникация и така да увеличите ефективността си във всекидневните си дейности, включващи френски език. Основната цел е да спечелите увереността да "смеете да говорите" на френски език в реалните ви ситуации (на работното място, у дома, в училище, ...).

 • Лятни курсове French4Life

2 седмици интензивни френски уроци в сърцето на Европа.
Програмата "Alizé" насърчава максимална ефективност при усвояването на френски език благодарение на гъвкавата си природа и готовия начин, по който се адаптира към вашите цели. Можете да се регистрирате за пакет от няколко модула или да започнете с един модул и след това да добавите допълнителни сесии, докато не достигнете целите си.

 • Летни курсове

Подгответе се за престоя си във френскотехнически университет

Силата на програмата ни Magellan се състои в това, че съчетава три основни характеристики:
(като се фокусира предимно върху устната практика и комуникацията), като е ефективна (подготовка за проучвания, провеждане на изследвания или работа на френски език) и откриване на нашата култура (благодарение на културните посещения и срещи с хората).

 • Летни курсове

Интензивен курс с фокус върху професионалната комуникация
Искате да дадете истински тласък на вашето познание по френски, така че да можете да го използвате бързо и ефективно във вашия професионален живот. Вие сте готови да инвестирате време в курс, без да се налага да се отказвате от дейностите си през деня.

Нашата лятна вечерна програма ще ви помогне да станете по-ефективни във вашите професионални ситуации, като ви предлагаме 4 вечери седмично в продължение на 2 седмици.

 • Едно към едно

Вземете пълната изгода от курса по поръчка, създаден заедно с вашия езиков треньор - истински езиков треньор, който ще ви помогне да постигнете бърз прогрес и да бъдете ваш личен водач на пътуването си към изучаването на френски

 • "А ла карт" групови курсове

Създавате група участници със сходно ниво и образователни цели и в партньорство с вашия CLL Learning Advisor организирате курс за езиково обучение, който е напълно съобразен с вашата група (дати, ритъм, график).

 • Индивидуално потапяне

Тази индивидуална програма, включваща една хипер интензивна седмица от редовни уроци по френски език, ви дава възможност да постигнете устойчив ритъм и да получите специален тласък на вашето ниво на френски, така че да можете да работите директно във вашия професионален живот.

Нашите центрове

Добре дошли в двата центъра, посветени на изумителното езиково обучение.

Имаме един център в Woluwe в заобикалящата зелена зона на Брюксел, столицата на Белгия и Европа, и друг център само на няколко крачки от центъра на град Лувен-ла-Неуве , оживен университетски град, разположен на 25 км от Брюксел ,

Ключът към успеха!

 1. Успешни и доказани методи на преподаване
 2. Курсове по поръчка и интензивни програми
 3. Вашата мотивация, ключът към добрия напредък
 4. Инструкторите, които работят сериозно
 5. Текущи оценки
 6. Удоволствието от ученето в забавна и приятелска атмосфера

Местоположения

 • Woluwe-Saint-Lambert

  Avenue de Kraainem 61, 1200 Woluwe-Saint-Lambert, 1200, Woluwe-Saint-Lambert

 • Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve, , Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси