We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

CLL Language Centres

CLL Language Centres

CLL Language Centres

Представление

Защо да научите френски език с CLL?

Активно ангажиран в преподаването на френски език като чужд език от повече от 31 години, CLL има високо квалифициран екип от обучители, всички от които са специализирани в преподаването и улесняването на малките групи обучаеми. Нашата политика на непрекъснато обучение за нашите инструктори, както и нашето партньорство с Католическия университет в Льовен е гаранция за изключително качество и надеждност.

Нашият фокус е върху устната комуникация, която ви позволява да разберете и говорите френски в реални ситуации. Всички наши курсове се основават на културата на френскоговорещата част на Белгия, така че да ви помогне да се интегрирате по-лесно в нашата страна.

Френски курсове

 • прогресивен

За да продължите по френски език по непрекъснат и редовен начин, се нуждаете от учебен подход, базиран основно на придобиване на устни езикови умения, за да можете да общувате във вашето ежедневие (работа, социални дейности ...).

 • интензивен

Нашите интензивни курсове ви помагат бързо да активирате уменията си в устната комуникация и така да увеличите ефективността си във всекидневните си дейности, включващи френски език. Основната цел е да спечелите увереността да "смеете да говорите" на френски език в реалните ви ситуации (на работното място, у дома, в училище, ...).

 • Лятни курсове French4Life

2 седмици интензивни френски уроци в сърцето на Европа.
Програмата "Alizé" насърчава максимална ефективност при усвояването на френски език благодарение на гъвкавата си природа и готовия начин, по който се адаптира към вашите цели. Можете да се регистрирате за пакет от няколко модула или да започнете с един модул и след това да добавите допълнителни сесии, докато не достигнете целите си.

 • Летни курсове

Подгответе се за престоя си във френскотехнически университет

Силата на програмата ни Magellan се състои в това, че съчетава три основни характеристики:
(като се фокусира предимно върху устната практика и комуникацията), като е ефективна (подготовка за проучвания, провеждане на изследвания или работа на френски език) и откриване на нашата култура (благодарение на културните посещения и срещи с хората).

 • Летни курсове

Интензивен курс с фокус върху професионалната комуникация
Искате да дадете истински тласък на вашето познание по френски, така че да можете да го използвате бързо и ефективно във вашия професионален живот. Вие сте готови да инвестирате време в курс, без да се налага да се отказвате от дейностите си през деня.

Нашата лятна вечерна програма ще ви помогне да станете по-ефективни във вашите професионални ситуации, като ви предлагаме 4 вечери седмично в продължение на 2 седмици.

 • Едно към едно

Вземете пълната изгода от курса по поръчка, създаден заедно с вашия езиков треньор - истински езиков треньор, който ще ви помогне да постигнете бърз прогрес и да бъдете ваш личен водач на пътуването си към изучаването на френски

 • "А ла карт" групови курсове

Създавате група участници със сходно ниво и образователни цели и в партньорство с вашия CLL Learning Advisor организирате курс за езиково обучение, който е напълно съобразен с вашата група (дати, ритъм, график).

 • Индивидуално потапяне

Тази индивидуална програма, включваща една хипер интензивна седмица от редовни уроци по френски език, ви дава възможност да постигнете устойчив ритъм и да получите специален тласък на вашето ниво на френски, така че да можете да работите директно във вашия професионален живот.

Нашите центрове

Добре дошли в двата центъра, посветени на изумителното езиково обучение.

Имаме един център в Woluwe в заобикалящата зелена зона на Брюксел, столицата на Белгия и Европа, и друг център само на няколко крачки от центъра на град Лувен-ла-Неуве , оживен университетски град, разположен на 25 км от Брюксел ,

Ключът към успеха!

 1. Успешни и доказани методи на преподаване
 2. Курсове по поръчка и интензивни програми
 3. Вашата мотивация, ключът към добрия напредък
 4. Инструкторите, които работят сериозно
 5. Текущи оценки
 6. Удоволствието от ученето в забавна и приятелска атмосфера

Местоположения

 • Woluwe-Saint-Lambert

  Avenue de Kraainem 61, 1200 Woluwe-Saint-Lambert, 1200, Woluwe-Saint-Lambert

 • Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve, , Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси