© Carrianna Field
City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

Представление

нас

Езикова школа City Hall School of Languages започва дейността си през 2006 г. като една школа на английски и испански език за чужденци.

Днес, като се има предвид текущото търсене на езици и благодарение на академичната подготовка на учителите ни, ние също така предоставя интензивни курсове по немски, френски, италиански и руски език.

Ние сме академия мечтател и постоянно се развива знания ние показахме се приспособят към изискванията и нуждите. По този начин, ние сме станали пионер частно училище в Леон в адаптирането традиционна образователна система до най-новите технологии. Ние имаме една модерна езикова лаборатория, а е необходимо и от съществено значение за конкретното подобряване на устната инструмент за компресиране. В допълнение всички наши класни стаи са оборудвани с интерактивни бели дъски и помощни програми, които предоставят безкрайни ресурси, за да се обогати с традиционен клас и да се създаде интерактивна учение, което влияе положително върху изучаването на всеки език.

Нашата работа е да поддържа система на малки групи от максимум шест ученици в един клас, за да се гарантира качеството на обучение на деца и възрастни. С този брой ученици в група можем да предоставим индивидуално внимание, адаптиране на темпото обучение и специфичните нужди на всеки един ученик.

Подобрена ученик, който има също така да се направи разграничение класове граматика, от квалифицирани преподаватели, на разговора, преподавани от местни учители.

Благодарение на тези технологични и човешки ресурси ние успяхме да работят самостоятелно върху четирите умения на езиковото обучение с което се постига баланс, който значително подобрява крайния резултат, който получава студента.

местоположение

71679_1.jpg

Местоположения

  • León

    Paseo de Salamanca, 31 bajo, , León

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси