© BIMM University
City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

Представление

Добре дошли в City & Guilds на Лондон художествена школа, а не за печалба, специалист висше учебно заведение, посветена на преподаването и вдъхновява следващото поколение на творчески професионалисти. Ние предлагаме важна алтернатива на други модели на изкуството и плавателни съдове за висше образование във Великобритания.

Всички наши курсове имат доказан професионален опит и са широко уважаван. Ние предлагаме за университетско и следдипломно курсове в съвременното изобразително изкуство (BA (Hons) и MA), опазване на паметници на културата (BA (Hons) и MA), и исторически дърворезба (диплом и следдипломна Diploma), както и диплома Foundation в Арт и дизайн. Моля, посетете индивидуалната програма страници, за да разберете повече за нашите курсове.

Докато нашите такси са в съответствие със стандартните градуса UK, ние имаме ангажимент за високи нива на време за контакт с преподавателите, всички от които са активни професионалисти. Предлагаме също така значителен брой стипендии и стипендии за да помогне на студентите да финансират обучението си, благодарение на по-широк кръг от щедрите дарители, които признават ангажимент на училището Art до съвършенство. Студентите на нашия BA курс (Hons) могат да бъдат допустими за финансирани от правителството студентски заеми.

Учим персонал да съотношения студентски са щедри, и преподаването на всички курсове се извършва в рамките на седмица. Обучението се осъществява от артисти и практици в горната част на техните професионални направления, които колективно предоставят разнообразна и динамична гама от експертни познания и гледни точки. Специализираната характер на художествената гимназия означава, че ние може да се съсредоточи върху върховите постижения и да предостави на вниманието един-към-едно нашите теми изискват. Ние вярваме в любопитство, амбиция и ученето чрез вземане. Всеки студент се насърчава и подкрепя да надхвърля собствените си очаквания.

Обучението, което предлагаме е едновременно широк и дълбок. Ние съчетаваме преподаване на умения с контекстуални Art истории лекции и семинари, които наемат музеи и галерии в Лондон, като ключов ресурс за редовни целенасочени пътувания с учебна цел. Drawing е от основно значение за всички наши курсове със специален тираж Studio отворен за всички, докато ползотворно кръстосано опрашване на предмети помага на учениците да се развива дълбоко разбиране на тяхната практика.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И СЪОРЪЖЕНИЯ Ние са били в нашата Kennington сайт от 1879 г. насам, което сега се състои от грузински тераса и за целта построен във викториански студия, разположени точно срещу Kennington Tube станция, заедно с големи гъвкави студийни пространства за Foundation Diploma в съседните 1930 бивш склад сграда. Имаме галерии и музеи в Лондон в близост до с Националната галерия само на няколко спирки и двете галерии Ийст Енд и в Южен Кенсингтън музеи само на 20 минути път с метрото. Този район на Южен Лондон бързо се превръща в културен квартал с Gallery Дамян Хърст Newport Street, газови заводи, Beaconsfield и много други галерии в рамките на няколко минути пеша. Нашата връзка мрежа с културни организации, музеи и галерии е обширна и местни, така (Лондон) и световната, включително партньорства във Венеция, Токио и Берлин.

Ние признаваме, централното място на студиото като пространство за творческа дейност, анализ и експерименти, и учениците са разпределени посветени работни пространства, които подкрепят тяхното интензивно, фокусирани и на пълен работен ден практика. Всяка област на работното място е създадена с практиката на студента се има предвид дали това е студио високи тавани художници с естествена северна светлина, или консервация изследователска лаборатория на. В допълнение, студентите имат достъп до expert- работят специализирани ресурси и работни срещи, включително студиото на чертеж, печат стаята, дърво семинара, леене цех, стъкло семинара, Саклер библиотека и IT студиото, както и достъп до по-малки специализирани съоръжения, такива като леярна , керамика пещи и фотографска тъмна стая.

ПОДКРЕПА И ОБЩНОСТТА В момента работят върху човешки мащаб с около 230 студенти и 80+ преподаватели. Това ни дава възможност да работим с нашите студенти като отделни и важни членове на нашия жив и увлекателен творческа общност. Ние се грижим за индивидуалния напредък и ще остане в активна комуникация с нашите възпитаници, много от които са лидери в своите области. Студентите също се възползват от сътрудничество с водещи наследство, творческите и свързани с изкуството институции и инициативи, които осигуряват възможности за доброволен труд опит, въвеждане в експлоатация и демонстрират студентски труд.

За повече информация, моля, посетете нашия уебсайт.

Въпроси