© Eva Dang
City University of London

City University of London

City University of London

Представление

City , Лондонският университет е специално място. С умение и всеотдайност използваме образование, научни изследвания и предприемачество, за да превърнем живота на нашите ученици, нашата общност и света в продължение на повече от сто години.

Академични постижения за бизнеса и професиите

Ние сме водеща международна институция и сме ангажирани с академични постижения и съсредоточени върху бизнеса и професиите.

Високо оценена институция

Гордеем се с качеството на образованието, научните изследвания и предприемачеството, както и с високото ни класиране в последните проучвания. City е:

  • в топ 15 в Обединеното кралство за перспективи за дипломиране ( The Times и Sunday Times University League Table 2017 )
  • 27-а в Обединеното кралство в "Таблицата на таблиците" ( Times Higher Education ) заедно с водещите университети на Russell Group

Водещи световни изследвания

Excellence рамка за научни изследвания (REF) 2014 г., изпълнение по оценяване на качеството на научните изследвания на всички британски висши учебни изследователски институции, класиран 75,7% от City твърдения е, че са от водещо световно 4 * (23,3%) и в международен план отличен 3 * (52,4 %) качество.

Жива международна общност

Нашата перспектива е наистина глобална. Приветстваме студенти, академици и професионални кадри от цял ​​свят, работим на международни нива на високи научни постижения и развиваме нарастваща мрежа от международни научноизследователски партньорства.

Централно местоположение в Лондон

Ние се намираме в сърцето на Лондон , в близост до няколко централни метростанции и само на няколко спирки от Британската библиотека и Уест Енд. Ние сме на минути от площад Миле - световноизвестният финансов квартал на Лондон и седалището на финансови и професионални институции, големи арт комплекси и медийни офиси, преподавателски болници и центрове за специализирани медицински изследвания.

Тъй като нашата фондация преди повече от век, ние винаги сме се радваше дълбоките връзки с City от Лондон. Кметът на Лондон е ректор на City а много от компаниите в City Лондон са дългогодишни поддръжници на City .

Местоположения

  • London

    City, University of London Northampton Square, EC1V 0HB, London

Въпроси