Keystone logo
California Institute of Integral Studies

California Institute of Integral Studies

California Institute of Integral Studies

Представление

Всеки студент в CIIS има възможност да се трансформира.

Нашите отличителни програми се основават на уелнес, изцеление, социално въздействие и по-високо съзнание - и честно казано, те не са като повечето, които ще намерите във висшето образование днес. Ние предлагаме над 30 програми и професионални сертификати на висше и бакалавърско ниво, които обхващат областите на психологията, философията, духовността и социалните и хуманитарните науки, като същевременно надхвърлят техните дисциплини.

Нашето Професионално училище по психология и здравеопазване предлага програми по клинична психология с акцент върху дълбинната психология; интегрална психология за консултиране, която включва тялото, ума и духа; соматична психология и терапия, терапия с експресивни изкуства, драматична терапия и интегративни здравни изследвания.

Нашето училище за съзнание и трансформация предоставя авангардни програми по философия, съзнание и космология; екология, духовност и религия; интегрална и трансперсонална психология, психология Изток-Запад и трансформиращо лидерство. Някои програми бяха първите по рода си, като нашата програма за клинична магистърска степен по психично здраве на общността и докторска степен по човешка сексуалност.

Нашият център за психеделични терапии и изследвания беше първата по рода си програма за сертификати, свързана с университет, която продължава да служи като златен стандарт за безопасно и ефективно професионално обучение.

Онлайн обучение

Онлайн дипломите на CIIS комбинират персонализирано обучение и най-съвременни технологии, за да осигурят уникално учебно изживяване. Нашият онлайн формат позволява на студенти от цял свят да учат в интерактивна и разнообразна учебна среда, а на преподавателите да преподават безпроблемно в различни платформи и класове.

Всички наши онлайн степени (с изключение на приложната психология, преподавана в Китай) започват всеки семестър с интензивно жилищно обучение в района на залива на Сан Франциско. Докато са в кампуса, студентите се присъединяват към членовете на факултета за три до седем вълнуващи дни на семинари, презентации, съвети и съвместно обучение. След това студентите продължават курса си на обучение в нашата мултимедийна онлайн среда, преподавана от преподаватели CIIS – всички лидери на мисълта и новатори в своите области.

Мисия

California Institute of Integral Studies ( CIIS ) е акредитиран университет, който се стреми да въплъти дух, интелект и мъдрост в услуга на отделни хора, общности и земята. CIIS разширява границите на традиционните програми за степен с трансдисциплинарни, междукултурни и приложни изследвания, използвайки лични, хибридни и онлайн педагогически подходи. Предлагайки лична учебна среда и подкрепяща общност, CIIS предоставя отлично многостранно образование за хората, ангажирани да трансформират себе си, другите и света.

Какво е интегрално образование?

Интегралът се отнася до разбирането на цялата система. Интегралното образование отговаря на нарастващото желание за учене, което интегрира всички аспекти на личността: когнитивни, емоционални, физически, социални, културни и духовни. Става въпрос за отваряне на ума, ангажиране на тялото и освобождаване на духа, за да виждате и да бъдете виждани. Освен това улеснява по-пълно вътрешната трансформация, позволявайки на човек да достигне своя потенциал и да го използва в света.

Интегралните проучвания, както са предвидени от основателите на CIIS , обединяват най-високите ценности на традициите Изток-Запад за глобално въздействие. Изчезнаха границите на конвенционалните академични дисциплини, които изолират студентите и мисълта. Вместо това, нашата среда е отворена и насърчаваща синтеза на идеи и опит. Свободата да изследваме е начинът, по който изграждаме по-справедлив и издръжлив свят.

Понятието „интеграл“ е основополагащ принцип, който продължава да оформя уникалната образователна среда на CIIS . Понятието „интеграл“ е основополагащ принцип, който продължава да оформя уникалната образователна среда на CIIS . Научете какво е означавало интегралното образование за всеки от осемте президенти на университета.

Ето някои от нещата, които можете да направите тук:

 • Изследвайте традициите на знанието от много култури и гледни точки, докато изпитвате някои от най-перспективните визии за бъдещето.
 • Посетете курсове, които ви предлагат обширни начини за гледане на света.
 • Възползвайте се от интердисциплинарен модел на образование.
 • Запишете се в единствени по рода си магистърски програми в Училището за професионална психология и здраве и Училището за съзнание и трансформация.
 • Учете онлайн в магистърски програми в новаторските области на трансформационните изследвания и трансформативното лидерство.
 • Срещайте се през уикендите в програмата за завършване на бакалавърска степен по интердисциплинарни изследвания със сплотени кохорти.
 • Осигурете терапия на общността в Сан Франциско, докато стажувате под наблюдението на опитни клиницисти в консултативните центрове на CIIS .
 • Създайте практикуми или проекти, които да ви потопят в сътрудничество с общностите, които изучавате.

Местоположения

 • San Francisco

  1453 Mission Street San Francisco, CA 94103

  Програми

  Въпроси