CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

Представление

CIES ПРЕДЛАГА РЕШЕНИЯ, БАЗИРАНИ НА ИЗСЛЕДВАНИЯ И ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОГРАМИ ЗА АКАДЕМИЧНО И РЪКОВОДИТЕЛНО НИВО ВЪРХУ ЗА СВЕТА НА СПОРТА

CIES - International Centre for Sports Studies е независим учебен център, разположен в Нюшател, Швейцария. Създаден е през 1995 г. като фондация между Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Университета на Нюшател, града и щата Ньошател.

Използвайки мултидисциплинарен подход, CIES предоставя изследвания, образование на най-високо ниво и консултантски услуги на спортния свят с цел преодоляване на сложността на спорта в днешното общество и подобряване на начина, по който той се управлява и управлява във всички спортове.

Като международен център, CIES поддържа квалифициран и разнообразен персонал и непрекъснато разширява своите партньорства с физически лица, университети и спортни организации по целия свят.

Нашата мисия

CIES насърчава постоянния напредък и устойчивото развитие в управлението на спорта по света, като използва напълно своята международна мрежа от партньори. Ние активно насърчаваме непрекъснатия обмен на знания и опит от всички наши изследователски и образователни партньори. CIES е мястото, където академичните изследвания срещат практическото управление, което води до базирани на изследвания решения, които могат да бъдат адаптирани към местните нужди и изисквания.

Местоположения

 • Neuchâtel

  International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1, 2000, Neuchâtel

 • Leicester

  Leicester, Великобритания

  • Milan

   Milan, Италия

   Въпроси