© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Представление

В CESTE, Escuela Internacional de Negocios , ви предлагаме различен модел на обучение. За студенти: официални дипломи и магистърски степени, оформени в най-добрия образователен модел в света: британския. За професионалисти и ръководители: важни престижни сертификати, програми за ръководители и коучинг услуги, които да ви помогнат да преодолеете следващото предизвикателство във вашата професионална кариера. От проекта за обучение CESTE ние допринасяме за подготовката на ръководители и мениджъри, които, макар да са запознати с най-модерните техники, са също така честни, ангажирани и предприемчиви хора. За да постигнем това, очакваме с нетърпение да приложим най-иновативните методологии и открихме в британската университетска система модела, който да включим в нашите програми. За нас ученикът е главният герой на неговия или нейния учебен процес и всички ние сме на разположение да си сътрудничим с него за постигане на неговите академични, лични и професионални цели.

мисия

Студентите са центърът на нашата работа и нашата причина да съществуваме.

Образовайте и обучавайте хора с предприемаческо призвание, компетентни да се справят с предизвикателството на цифровизацията и да служат на обществото, с почтеност и солидарност, които са способни да генерират стойност в своите компании, организации и общности.

Развийте учебен опит с иновативни методи и с практическа ориентация, в съдържание, умения и компетенции, които им позволяват да се развиват лично и професионално.

Ние работим за осигуряване и подобряване на качеството на обучение и се учим от най-добрите, за да улесним пригодността за заетост на студентите, като те са центърът на техния учебен процес.

изглед

Иновативни методологии и ангажирани с бъдещето.

Искаме нашият принос към образованието, иновативен и в постоянен контраст с реалните нужди, да позволи на компаниите и професионалистите както в Арагон, така и в онези територии и страни, които можем да достигнем с нашите програми, развитие и перспективи за икономически растеж.И социални.

Като университетски център, ние разбираме, че нашият принос трябва да достигне не само до млади хора, но и до професионалисти, които намират в нас постоянен призив да продължат да се обучават и да се вълнуват от израстването на умения и професионални възможности.

Ценности и култура

Развитието на нашите ученици, тяхната роля в техния учебен процес, както по отношение на съдържанието, така и на уменията, и нашия ангажимент към средата, в която присъстваме с нашата работа, центрират ценностите и нашата политика като развитие на нашата мисия и визия .

Ние го уточнихме, като взехме предвид допринесеното от нашите контакти с UWTSD (Уелски университет Тринити Сейнт Дейвид), чрез:

 • Сътрудничество и установяване на поредица от стратегически връзки на регионално, национално и международно ниво. Тези видове мрежи имат потенциала да вдъхновят нашите студенти, служители и партньори да създадат ново бъдещо обучение.
 • Включване чрез поставяне на учениците на първо място и защита на непрекъснатото обучение без бариери. Ние подкрепяме студенти от всякакъв произход и на всички етапи от тяхното образование. Ние придружаваме втори шанс и процеси на професионално преоткриване.
 • Пригодност за заетост и креативност, възползвайки се от предприемачеството, научните изследвания, творческите и предприемачески умения на нашите студенти, възможността да предложим образователни програми, които им предлагат най-добрите възможности за намиране на работа и развиване на техните умения за прехвърляне.
 • Устойчиво развитие чрез системно базиран подход, който предлага смислени и подходящи образователни пътеки и насърчава социалната отговорност и ученето.
 • Ангажиментът да си сътрудничим в развитието на териториите, в които се извършва нашата работа, със специално внимание към Арагон, като се грижим за нуждите на развитието и укрепването на неговите силни страни и ангажираме всички с това.
 • Концепцията за глобално гражданство чрез развитието на други мултинационални дейности и възможности за нашите студенти, служители и партньори.
 • С подкрепата на нашите академични партньори, развитието на научните изследвания и тяхното социално въздействие, в съответствие с неговите цели.

Професионални акредитации: Всички наши програми

В CESTE нашето разнообразие от образователни програми се ръководи от изключителна методология: британската. Нашите студенти се възползват не само от официалната квалификация от Университета на Уелс, но и от собствената акредитация на CESTE . В допълнение, сътрудничеството ни с водещи организации от различни сектори ни позволява да предлагаме различни допълнителни сертификати.

С набор от опции, включително MBA, магистърски степени, следдипломни степени, бакалавърски степени и професионални акредитации, ние се ангажираме да стимулираме вашето академично и професионално израстване.

Характеристики на кампуса

Нашата централа

Намираме се в един от най-тихите и красиви райони на Сарагоса (Испания), точно до Имперския канал на Арагон, до един от най-важните спортни центрове в града и училището Саграда Фамилия. Централата ни се намира в нашата собствена сграда, която разполага с класни стаи, офиси, работни стаи и нашата резиденция за международни студенти.

Привилегировано местоположение

Намираме се в един от най-тихите и красиви райони на град Сарагоса (Испания), през който минава Имперският канал на Арагон.

Точно до нашата централа се намира стадион Казабланка, спортен център с великолепни съоръжения, където можете да се насладите и практикувате множество спортове (футбол, тенис, падъл тенис, плуване,...) и който също има отопляем басейн, фитнес зала, спортни зони , релаксация и естетика.

Нашите класни стаи и пространства

Разпределен на четири етажа, нашият щаб има класни стаи и работни пространства, оборудвани за презентации, работа в екип или творчески сесии от всякакъв вид, според нашия образователен модел.

Наскоро модернизирахме WIFI мрежата, като допълнително подобрихме високоскоростните интернет връзки в нашите пространства.

Въпреки че дигиталният свят промени радикално академичните изследвания, нашата библиотека остава място за срещи и работа в екип.

И накрая, Залата за събрания е уникално пространство, което посвещаваме на изключителни моменти от академичния живот, както и на сесии и презентации от особено значение.

  Приемане

  За да кандидатстват за прием в CESTE International Business School в Испания, кандидатите трябва да отговарят на академичните изисквания, които включват

  • Имате завършено средно образование или цикъл на обучение по предмета.
  • След това те трябва да попълнят онлайн формуляра за кандидатстване и да го изпратят с необходимите документи.
  • В някои случаи може да се наложи приемно интервю.

  Стипендии и финансиране

  CESTE има стипендии и помощ чрез програмата CESTE Foundation, както и за студенти с блестящи академични резултати. Научете за възможностите на тази страница.

  Стипендии на фондация CESTE

  Фондация CESTE , Образование и бизнес ще проучи молбите за стипендии от студенти, които се интересуват от обучение в CESTE с икономически затруднения и добри академични резултати.

  Тези стипендии се предлагат за нови испански студенти (или жители на Испания) и могат да достигнат до 50% от цената на обучението в случай на университетски степени и до 80% в случай на магистърска степен.

  Други налични стипендии

  Университетски кариери

  За програмите за бакалавър по бизнес мениджмънт и бакалавър по приложни компютри се предлагат следните стипендии, грантове и планове за професионална кариера за „Академични постижения“:

  • 15 стипендии за нови студенти до 50%
  • 5 стипендии за достъп до 2-ри цикъл на степента до 25%

  Магистърски програми

  За програмите MBA, магистър по финансов мениджмънт, магистър по мрежи и киберсигурност и магистър по наука за данни и изкуствен интелект се присъждат 20 стипендии „Академични постижения“ до 80%.

  Бивши студенти и служители на организации, които са членове на CESTE Business Club

  Като цяло възпитаниците на програмите на CESTE и служителите на компаниите-членки на Бизнес клуба ще имат 10% отстъпка от всяка програма за обучение, стартирана от CESTE .

  Партньори на фондация CESTE

  Преференциални икономически условия на цена и финансиране.

  Класации

  Британският университетски модел, винаги на челни позиции в световната и европейската класация на университетите (4 от 6-те най-добри университета в света са британски), и гарантиран от високите стандарти на QAA (Агенция за осигуряване на качеството за висше образование от United Царство).

  Местоположения

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Въпроси