Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Представление

65056_0.jpg

за

С най-различни и новаторски подход, ние сме шести годината, най-добър частен Университетски център на мините и на 7 поредна година най-добрите частни университетски център на BH; В зависимост от оценката на МПК (General Index на курсове), издаден от Министерството на образованието (INEP / MEC) в Юли / 2017 - основният национален показател за качеството на висшето образование в Бразилия.

Нашата позиция като център мина Най-добър частен университет е ангажимент на резултат с твърдо професионално и човешко развитие на нашите ученици.

Ние имаме повече от 50 бакалавърски програми, включително и ерген, студенти и технологично дипломирането, и много от тях са отбелязани в Student Guide април Editora си (с 62 звезди в изданието 2017 на Ръководството) и Университета Класиране Folha де Сао Пауло - RUF.

Нашата завършил програма предлага над 60 специализирани курсове и две магистърска степен по мениджмънт и социално управление, образованието и местно развитие, които са сред най-добрите в Бразилия с висше образование на персонала за подобряване на координация (пелерини).

Ангажимент и страст

Цялата тази работа се прилага от учители, майстори и лекари с призната академична компетентност и на пазара, с подкрепата на опитни служители и страст към образованието. И двамата получават пълната подкрепа на Този, като обучение и професионално развитие, както и на всички внимание на човешките и лично.

Ние сме един от 100-те най-добри места за работа в Бразилия, за шеста поредна година (2011 г., 2012 г., 2013 г., 2014 г., 2015 г. и 2016 г.), избран от GPTW институт / вестник Times. През 2016 г. проучване, проведено от GPTW са избрани и 2-ри най-добрата компания за работа в Minas Gerais, в "повече от 1000 служители." И през 2017 г., ние се считат за втора поредна година, най-добрата компания за жените да работят в Бразилия.

През цялата ни 56-годишен опит в областта на висшето образование, честван на 20 октомври, пристигнали през 2016 г. с 16 единици в Minas Gerais и Гояс, който се намира в Бело Хоризонте, Бетим, добро състояние, каталонски, граф, Divinopolis, Нова Серана, Pouso Алегре, Sete Lagoas и Uberlândia.

Тези постижения са възможни само с и дневният ангажимента за изграждане на преподаване и вдъхновяваща учебна среда, която се събужда в хората страст за цял живот и зачитане на характеристиките на всяка от тях.

Мисия, визия и ценности

С ефективното участие и пряка помощ на над 2000 души, включително учители и служители, ние изградихме нашата мисия и визия, в един чудесен пример за това как може да се изгради бъдещето на Una колективно.

 • Мисия

Трансформация на страната за образование, с компетентност и страст, вдъхновява нашите студенти, преподаватели и служители, за да реализират своите мечти и потенциал като личности, професионалисти и агенти на социална трансформация.

 • Изглед

За да бъде призната като висше учебно заведение от по-високо образователно въздействие на страната, ценен за качествено образование, професионалисти за развитие и приложимостта на своите студенти и дипломанти.

 • Нашата харта на ценностите

Una построен харта си от ценности, с пет основни принципа, които ръководят всички решения на институцията. Това е вярно, компас, който ще се движи всеки към реализирането на една мечта задвижва от нашата мисия, която е да превърне страната за образование, обучение специалисти за пазара на труда, като се ръководи от етично поведение и гражданин поза, чрез академични постижения и административен и приемане на съвременни учебни практики.

 • Сътрудничество - За да си сътрудничат, е да работим заедно в една здрава връзка на взаимозависимост за постигане на общи цели и взаимна изгода. Сътрудничество укрепва отборен дух, солидарност и подбуждат способността ни да споделяме информация, знания и опит.
 • Прозрачност - е практика, отговорен и двойно страна на истината и почтеността, което предполага съгласуваност между това, което мислите, че и това, което правите, като се има предвид мнението на другите.
 • Уважение - Той се е знаел за нашите права и задължения, както и на другия, разбирането и приемането на индивидуалните различия и прилагането на нашата внимание на човешките ценности.
 • Ангажираност - Това да се гледа отвъд лични интереси, интересите на другите и на институцията, като се предполага ангажимента за изграждане на един по-добър свят.
 • Иновации - е направи по различен начин. Разработване на способността да си представите какво не съществува. Това поставя въпроса за рутина и навици. Ти се научи да живее с непознатото, различното, изненадващи и новото. Оказва мечтата в реалност.

Местоположения

 • Belo Horizonte

  Rua dos Guajajaras, 175 - Centro, , Belo Horizonte

Въпроси