Keystone logo
Catolica Porto Business School

Catolica Porto Business School

Catolica Porto Business School

Представление

ПРЕЗЕНТАЦИЯТА НА УЧИЛИЩЕТО

Católica Porto Business School е училище към Католическия университет в Португалия, известно с развитието на бизнес професионалисти, фокусирани върху устойчивостта и уважението към хората. В продължение на повече от 25 години училището обучава професионалисти в областта на икономиката и управлението за глобалния бизнес контекст, които след това следват национална или международна кариера. Училището поддържа силни индустриални връзки, което позволява непрекъснато адаптиране на развитието на уменията според нуждите на пазара, което води до непрекъснато темпо на иновации на програми и методологии за преподаване и развитие. Международното измерение на училището се изживява чрез завършване на курсове в чужбина чрез програми за обмен или двойна степен, чрез участие в международни седмици в чужбина, чрез изпълнение на задачи и работа в групи с международни студенти и чрез завършване на многото курсове, преподавани на английски от поканени преподаватели от нашата международна партньорска мрежа.

На бакалавърско ниво се прилага техническо развитие заедно с всички необходими меки умения за заетост на студентите след тригодишната програма и за подготовката им да продължат обучението си в най-добрите бизнес училища по света. На магистърско ниво подготвяме по-специализирани професионалисти според функционални или индустриални области. Нашето програмно портфолио е допълнено с MBA програми и курсове за ръководители в различни специализирани области за развитие на бизнес професионалисти през целия им живот. В момента училището предлага програми в Португалия, Ангола, Бразилия и Мозамбик и продължава да работи по разширяването си към нови географски области.

Изследователската дейност на училището е структурирана в два изследователски центъра и две лаборатории. Като начало има CEGE, който е домакин на всички фундаментални изследователски проекти и е изследователският център, акредитиран от Португалската фондация за наука и технологии (FCT). След това имаме BeoLab и Slab, които провеждат приложни изследователски проекти съответно в областта на поведенческата икономика и управлението на услугите. И накрая, CEGEA е изследователски център, посветен главно на приложни изследвания и консултантски услуги.

Добре дошли в нашето училище!

МИСИЯ, ВИЗИЯ И ЦЕННОСТИ

МИСИЯ

Да подготви глобални бизнес професионалисти със силен фокус върху предприемачеството, устойчивостта и уважението към индивидите, предвиждайки бъдещите нужди на организациите и насърчавайки развитието на научни и приложни знания.

ВИЗИЯ

Училището има за цел да бъде национална и международна референция в цялостното развитие на бизнес професионалисти, чрез стриктно и квалифицирано преподаване, чрез силни бизнес отношения и чрез иновации в методологиите на преподаване. Ние се стремим да бъдем национална и международна референция в изследванията в областта на икономиката и управлението. Искаме Católica Porto Business School да бъде привлекателно работно място, търсено както от академици, така и от водещи изследователи.

СТОЙНОСТИ

  • Съвършенство
  • устойчивост
  • Уважение към личността

Местоположения

  • Porto

    R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal, 4169-005, Porto

    Въпроси