Keystone logo
Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Представление

Католическият университет Santo Toribio de Mogrovejo (USAT) е университет, популяризиран и спонсориран от епископството на Чиклайо, в департамента Ламбаеке, Перу.

Той е основан от епископ Игнасио Мария де Орбегозо и Гойкочеа през 1998 г. и е постоянен частен юридически университет с нестопанска цел в услуга на общността.

Основната цел на USAT е да се постигне синтез между вяра и култура, което води до интегрално формиране на хората и развитие на обществото. Нейната университетска общност се състои от професори, студенти и възпитаници, посветени на изучаването, изследването и разпространението на истината.

В този смисъл университетът обучава професионалисти и хора, които демонстрират, по всяко време и във всички области, уважение към човешката личност и нейната свобода, с толерантност и способност за диалог; любов към мъдростта, учене за споделяне и преподаване със смирение; и страст към научните изследвания, като са съзерцателни и задълбочени в университетската си работа.

Този университет в Lambayecan отваря врати за всички, които споделят целите му, и за тези, които правят принципите, които го вдъхновяват, свои.

Местоположения

  • José Leonardo Ortiz District

    Avenida Augusto B. Leguia,2598, 14002, José Leonardo Ortiz District

    Въпроси