Carnegie Mellon University  School of Design

Carnegie Mellon University School of Design

Carnegie Mellon University  School of Design

Представление

Училището по дизайн в Carnegie Mellon е сред най-старите и уважавани програми в Северна Америка. Ние имаме богата история в дизайна на продукти и комуникации и бяхме една от първите програми, които предложиха магистърска степен по дизайн на взаимодействието. Нашите програми включват около 250 студенти и специализанти от различни среди, вдъхновени от широк спектър от мотивации и амбиции за кариера.

Получете достъп до широк спектър от дисциплини.

Ours е една от единствените водещи дизайнерски програми, които предлагат степени на бакалавърски, магистърски и докторски нива в топ класиран мултидисциплинарен изследователски университет. Разположен в Питсбърг, Пенсилвания, Carnegie Mellon е уникално място, където дизайнът, изкуствата, науките и хуманитарните науки се сливат. Ние популяризираме интегриран процес на проектиране, който включва перспективи от всяка от тези дисциплини.

Ще работите с хора във всяка точка от кариерата им, с опит в области, различни като журналистика, инженерство, изобразително изкуство, антропология, психология, бизнес - и разбира се, дизайн. Също така ще имате възможност да изградите силна и разнообразна професионална мрежа с други, които са сред най-добрите в своите области.

Солидна основа за следващите ви стъпки.

В основата на дизайна е решаването на проблеми. Не е чудно, че бизнесите и институциите възприемат стойността на дизайна и търсенето на дизайнери никога не е било по-голямо. Организациите активно търсят нови подходи за решаване на проблеми в лицето на ескалиращите бизнес, социални и екологични предизвикателства.

Нашите програми ви подготвят за най-добрите работни места във водещи компании и организации днес, като същевременно ви учат да проектирате с мисъл за бъдещите поколения. В последните класации на училищата по дизайн, базирани на резултатите от кариерата, нашите програми постоянно излизат на върха. Нашите възпитаници отиват на някои от най-желаните позиции в тази област, с мултинационални компании, дизайнерски фирми и организации с нестопанска цел. Някои стават изследователи и преподаватели по дизайн, а много започват собствен бизнес. Възможностите за кариера - и вашият потенциал да окажете влияние върху света - са неограничени.

Нашите възпитаници са наети от Whirlpool, Volkswagen / Audi, Motorola, Apple, Microsoft, Google, Facebook, Skype, Pinterest, IDEO, R / GA, Isobar, клиниката Mayo и музеите Carnegie в Питсбърг, за да назовем само няколко.

Местоположения

Местоположения
  • Pittsburgh

    Forbes Avenue,5000, 15213, Pittsburgh

    Въпроси