Cardiff University

Cardiff University

Cardiff University

Представление

За нас

Ние сме амбициозен и иновативен университет със смела и стратегическа визия, разположен в красива и процъфтяваща столица.

Ние сме единственият университет на Russell Group в Уелс и се гордеем с дългогодишната си репутация за високи академични постижения, авангардни изследвания и висока степен на удовлетвореност на студентите.

Водени от креативност и любопитство, ние се стремим да изпълним нашите социални, културни и икономически задължения към Кардиф, Уелс и света.

Кои сме ние

Ние се отличаваме с производството на висококачествени, иновативни изследвания, които се превръщат в ползи както на местно ниво, така и в световен мащаб.

Имаме разнообразна студентска популация със студенти, идващи от повече от 130 държави и с различни среди.

Нашият академичен състав е лидер в своите области, който създава стимулираща среда за учене.

образование

Нашите студенти се възползват от ръководеното от изследователско обучение, което развива техните индивидуални интелектуални способности.

Диплома от Cardiff University отваря врати по целия свят. Завършилите са толкова търсени от работодателите, че 84% започват висококвалифицирана работа малко след дипломирането си.

изследване

Ние използваме своите знания за разработване на иновативни изследвания, които ще окажат влияние върху света.

Иновация

Нашият изследователски опит и съоръжения се използват от индустрията и търговски партньори, държавни органи и други организации в международен план. Ние се отличаваме в свързването на индустрията, бизнеса, правителството и НПО с нашите академици.

международен

Кардиф е наистина международен университет - нашите международни партньорства и сътрудничества означават, че студентите имат достъп до световно признати и ценени преподаване и изследвания.

Разговаряйте с нашите ученици

Искате ли да знаете какво е наистина да учите в Cardiff University ?

Нашият екип от студентски посланици е готов и очаква да отговори на всеки ваш въпрос.

Характеристики на кампуса

  Местоположения

  • Cardiff

   30-36 Newport Road, Adamsdown CF24 0DE, CF24 0DE, Cardiff

   Chat with students

   Въпроси