Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Представление

ЗАЩО CIT?

След дванадесет години на обучение, най-правилното решение ще направи, е да се записва за вашите изследвания на Университета в канадския технологичен институт. Тук ще намерите най-високите академични стандарти и перфектен учебна среда. Вие ще имате житейски опит, учи в сърцето на един динамичен град, като Тирана. Присъединете се към нас, ще ви обичам CIT.

Изучаване на английски език

CIT учи в само на английски език, който предоставя допълнителни ползи, без допълнителни разходи чрез подобряване на езиковите си умения по английски, увеличаване на възможностите за заетост в страната и ви дава достъп до международна кариера.

канадската учебните програми

CIT осигурява програми, базирани на канадската учебните програми и обучението се доставя въз основа на най-добрите практики на канадската образователна система, която дава възможност на завършилите с,,, изобретателни умения творчески дръзки предприемачески и любов към знанието.

В сърцето на Тирана

CIT се намира в един от най-важните кули на Тирана, в непосредствена близост до централния площад на града, културни, развлекателни и исторически места, както и централните ведомства. Това място ще ви накара да имат време от живота си, докато се подготвя за една вълнуваща кариера.

Изследване на програми

CIT осигурява бакалавърска и магистърска степен. Програми се преподават на базата на Болоня System.

Гъвкава Path Learning

CIT е пионер на гъвкава път учене като се вземат предвид променящите се нужди на образованието. Вие ще бъдете в състояние да работят и учат в едно и също време с възможност за завършване вашата работа в клас, по всяко време на деня или през нощта. Можете също така да проучи на непълно работно време или пълно работно време, или да ги редувате.

Шансовете да учи в Канада или САЩ

В допълнение към използването на канадската система за висше образование, CIT се работи по създаване Transfer или Пълното споразумение за партньорство с канадски университети. Нашата система за преподаване го прави лесен за акредитацията на вашата степен в САЩ и Канада.

International и международен Образование Академичен състав

CIT работят висококвалифицирани преподаватели, съчетаващ чуждестранни и албански граждани с международно образование фон и професионален опит в класовете, които преподават. CIT отнема личен подход към образованието. В CIT студенти и преподаватели са повече от един отбор, както в преследване на непрекъснат и напреднали познания. CIT предлага предимствата на близък, грижовен малък университет атмосфера, съчетани с по-задълбочено академично ориентирани изследвания.

Визия, мисия и основна цел на института

VISION: Канадската технологичен институт се ангажира с разработването на студента образователен и професионален етичен дух, критично мислене, аналитични и решаване на проблеми умения, творчество, иновации и лидерство.

Мисия: Канадската технологичен институт е сред малкото университетите в Албания преподаване на английски език, ангажирани с подготовката на неговите възпитаници, които са в състояние да развият ценности, умения и знания, които са им необходими, за да оформи своя живот, кариера, и общества. За да постигнем това, канадския технологичен институт ще предложи високо качество на студент, завършил и продължаващо обучение програми, и насърчава научноизследователските дейности, които служат на местните и регионалните нужди.

Ангажименти: Канадската технологичен институт изразява своите ангажименти към своята мисия, като преследва следните цели:

За да се предлагат отлични програми за обучение в избрани области За привличане на квалифицирани преподаватели и служители и да им осигури безопасна и подкрепяща работна среда За производството на завършили студенти, които са независими, уверени, по-самостоятелен и устойчиво, за да постигне личните си цели. За да се подготви за кариера ориентирани завършили студенти, които са иновативни, критичните мислители, както и с дълъг живот на учащите. За да се развие социално отговорни завършили студенти, които са възприемчиви към променящите се нужди на общността, и уважим благородни локални и глобални ценности. За да представи адекватна подкрепа и грижи за студенти. За да се осигури среда преподаване-учене в рамките на състоянието на най-съвременните учебни заведения. За насърчаване на изследванията начинания и връзката им с потребностите на общността и обществото.

Основната цел на института:

Мост към канадското образование. Мост към друга международно призната университети. Една ефективна академична институция развива сръчни и знаещи възпитаници Една ефективна RDC-центриран академична институция Приемане на непрекъснат стратегия подобрение Международно признат институт, с академични кредити прехвърляеми да северноамерикански академични институции. Осъществяване световна класа образование на достъпни цени Предлагането на образованието и провеждане RDC от високо квалифицирани преподаватели от международно признати университети Предлагането на съответната програма, отговарящи на нуждите на Албания. стандарти и цели на програмата на базата на измерими в програмите и курсовете резултати. Принос към и разпространяване на знания в Албания и извън нея. Предлагането на продължаващо обучение, включително корпоративно обучение, ръководството на общността, и ученето през целия живот. Работа в допълняемост и сътрудничество с други университети, а не в нездравословна конкуренция

Канадската технологичен институт (CIT), известен също като "Instituti Kanadez аз Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), е собственост на CIT на компанията - Албания, който има образование, като основна дейност в Албания.

Стартирането на този бизнес в Албания произхожда от Меморандум за разбирателство, подписан между компанията и Edu Nova консорциум, опитен канадския консорциум от колежи, предоставящи образование в средно и висше ниво. Въз основа на това, откриването на бизнес в Албания, се получава и допълнителни побратимени и партньорски форми на сътрудничество с канадски институции, работещи в областите на научните изследвания, наука и образование, са в процес на изпълнение. През октомври 2012 г., бе подписано всеобхватно споразумение за сътрудничество между CIT и Globe University, САЩ, която се материализира с програми академичната и студентската обмен, както и прехвърляне на студенти и взаимното признаване на програмите.

CIT осигурява учебни програми на английски език и неговите програми отговарят на изискванията и стандартите на висшето образование в САЩ и Канада. Технология на CIT се доставя в удобни помещения и от висококвалифициран преподавателски състав. Последният се състои от професори завършил и с преподавателски опит от чужбина, и чуждестранни преподаватели и инженери, предимно от САЩ и Канада, които имат опит в разработването и изпълнението на бизнес и информационните технологии.

CIT помещения са в Zayed център, който се намира в центъра на албанската столицата Тирана. Центърът разполага с достатъчно и удобни помещения за студенти и преподаватели. CIT е с обща площ от 2300 квадратни метра, което означава 11,9 m2 / студент.

CIT История

Канадската технологичен институт е създадена през ноември 2011 година. Канадската Институт по философия Technology е да предложи и даде на студентите с високо качествено образование и умения за работната среда албански и САЩ / Канада.

Учебните програми изключително на английски уверява CIT да се възползват от най-актуализирани учебни материали, изпълнението на своята философия към студентите в тяхното упражняване на знания и професионализъм, от съществено значение за работната среда, съответно в Албания и САЩ / Канада.

Създаването на този университет е иницииран от Меморандум за разбирателство, подписан между компанията и Edu Nova консорциум, опитен канадския консорциум от колежи, предоставящи образование в средно и висше ниво. Въз основа на това, откриването на канадския институт по технологии в Албания, се получава и допълнителни побратимени и партньорски форми на сътрудничество с канадски институции, работещи в областите на научните изследвания, наука и образование, са в процес на изпълнение.

Университетът започва да функционира от първата година на лицензирането му и програми CIT предлагания бяха бакалавърски програми в рамките на: училище за бизнес

Бизнес и администрация Бизнес администрация и информационни системи

Училище по инженерство

Софтуерното инженерство индустриално инженерство

На октомври 2012 канадски технологичен институт е лицензиран да предлага професионални и научни магистърски програми в:

индустриално инженерство Софтуерното инженерство Бизнес и администрация

Също така на октомври 2012 г., бе подписано всеобхватно споразумение за сътрудничество между CIT и Globe University, САЩ, която се материализира с програми академичната и студентската обмен, както и прехвърляне на студенти и взаимното признаване на програмите.

CIT в начина на изпълнението на своята философия организира различни международни конференции:

На ноември 2012 г., CIT организира "Технологична Албания на сто годишнината от независимостта" На април 2013 CIT организира "Международна конференция за устойчиво развитие" На май 2013 CIT организира "Nation, народност, нация: Какво е едно име"

Местоположения

  • Tirana

    Zayed Center, Rr. Andon Zako Çajupi, (near Wilson Square), , Tirana

Въпроси