Campbellsville University

Campbellsville University

Campbellsville University

Представление

Мисията на Университета в Кембълсвил

Campbellsville University е всеобхватна християнска институция, която предлага предпрофесионални, бакалавърски и дипломирани програми. Университетът е посветен на академични постижения, твърдо застъпени в либералните изкуства, които подпомагат личния растеж, почтеността и професионалната подготовка в рамките на грижовна среда. Университетът подготвя студентите като ръководители на християнски служители за учене през целия живот, продължителна стипендия и активно участие в разнообразно глобално общество.

Основни ценности

 • Да се ​​стимулират академичните постижения чрез предпрофесионални сертификати, асоциирани, бакалавърски и дипломирани програми чрез традиционни, технически и онлайн системи.
 • Да се ​​осигури среда, благоприятна за успеха на студентите.
 • Да оценявате различни гледни точки в рамките на общност, основана на Христос.
 • Да моделира ръководството на служителите и ефективно управление.

акредитация

Университетът в Кембълсвил е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищата комисията по колежи (SACSCOC) за присъждане на сертификати, асоциирани, бакалаври и магистърски степени.

Музикалната програма на Campbellsville е акредитирана от Националната асоциация на музикалните училища (NASM). Програмата за подготовка на учителите е одобрена от Съвета за професионални стандарти в областта на образованието (EPSB) за обучение и сертифициране на учители и е акредитирана от Националния съвет за акредитация за обучение на учители (NCATE). Междудържавният договор на NASDTEC предоставя възможност на завършилите да получат удостоверения за преподаватели в други държави, въпреки че може да има приложими условия. Програмите за социални дейности "Бакалавър" и "Магистри на социални дейности" са акредитирани от Съвета по Образование по социална работа (CSWE). Капитаните на брака и семейната терапия са акредитирани от Комисията по академиите за брачно и семейно-терапевтично образование (COAMFTE). RN за BSN сестринска програма е акредитирана от Акредитиращата комисия по образование в сестрински грижи (ACEN).

Класиране и академии

Освен че е класиран като един от най-добрите американски християнски колежи и е един от най-добрите в Южен Кентъки и институция в акредитирани национални и световни класации като US News

Уча в чужбина

Центърът за международно обучение в университета в Кембълсвил предлага голямо разнообразие от обмени и програми за студенти. Имаме тесни връзки със училища в Украйна, Белиз, Бразилия, Китай, Япония, Тайван, Южна Корея и Испания. CIE също предлага програми в 49 различни страни по света. Бихте могли да изучавате арабски език в Аман, Йордания, да имате стаж в Австралия или да участвате в обучението по сервиз в град Хо Ши Мин, Виетнам. Светът е на прага ни и възможностите са безкрайни!

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Campbellsville

  1 University Drive Campbellsville, KY 42718, 42718, Campbellsville

  • Louisville

   CU Louisville Center 2300 Greene Way Louisville, KY 40220, 40220, Louisville

   • USA Online

    USA Online, Съединени Американски Щати

    • Liberty

     1 Pettyjohn St. Liberty, 42539, Liberty

     • Harrodsburg

      1150 Danville Road, 40330, Harrodsburg

      • Somerset

       3825 US-27, 42501, Somerset

       • Elizabethtown

        Elizabethtown Community and Technical College 600 College Street Rd., 42701, Elizabethtown

        • Owensboro

         Pleasant Grove Baptist Church 5664 Hwy 56, 42301, Owensboro

         Въпроси