Cambridge School of Visual & Performing Arts

Cambridge School of Visual & Performing Arts

Cambridge School of Visual & Performing Arts

Представление

За нас

Визуална школа в Кеймбридж

Размерите на нашите класове са малки, нашето училище е разнообразно и нашите служители имат отличен опит в индустрията. Със среден размер на класа от 15 студенти на един преподавател, ние предоставяме подкрепа един на един, както и персонализирано обучение, така че можете да станете художник, който искате да бъдете. Всички наши студенти са част от семейството на CSVPA , жизнена, мултикултурна общност на високо творчески хора, които споделят общи мечти и амбиции. В CSVPA ще се сприятелявате през курсове и години, споделяйки идеи и опит, които повишават работата ви и ви вдъхновяват да изследвате собственото си творчество

Вашата кариера

Индустрията на творческите изкуства във Великобритания процъфтява, допринасяйки за 286 милиарда британски лири за по-широката икономика на Великобритания.

Тъй като заетостта в областта на изкуствата расте четири пъти по-бързо от други сектори, изучаването на курс за творчески изкуства е врата за някои от най-вълнуващите, иновативни и добре платени кариери

Вашето творческо пространство

Като студент в CSVPA ще имате собствено пространство да проектирате, създавате, репетирате или практикувате . Всички наши студия са проектирани да изглеждат, да се чувстват и да работят като тези, в които бихте работили по време на професионалната си кариера. Ние се уверяваме, че сте умели в използването на най-новото оборудване, процеси и програми, които творческите индустрии използват.

Студентите имат достъп до нашите студийни пространства 7 дни в седмицата, а нашите преподаватели осигуряват персонализирано обучение. Нещо повече, като артисти ще ви е необходим достъп до много основни материали и оборудване, за да създадете успешни портфейли. За разлика от други университети и колежи, в CSVPA ние предоставяме CSVPA цялата ви печатница, вашата калико и CSVPA хартия - така че можете да експериментирате, да правите грешки и да се учите, без да се притеснявате, че трябва постоянно да купувате повече материали.

123962_ScreenShot2019-10-30at7.17.35PM.png

Ние осигуряваме

 • 5 дни в седмицата време за контакт
 • малки размери на класа, средно не повече от 15 ученици до 1 учител
 • поддръжка едно на едно в клас
 • персонализирана портфолио помощ и съвети
 • седмични уроци по музика и драма „един към един“
 • високо персонализирана подготовка за прослушване
 • ваше собствено специално работно пространство
 • свой собствен iMac за BA Graphics
 • собствен манекен, ако сте моден студент
 • лектори, базирани във вашето студио от понеделник до петък, като ви дават високо качество еднократно
 • студио достъп 7 дни в седмицата
 • гарантирано участие в шоу в края на годината
 • специален университетски служител, за да помогне с вашите университетски приложения и съвети за кариера
 • възможности за разширяване на вашия опит чрез посещение на изложби и представления
 • изключителни учители, които са работещи художници и изпълнители, внасяйки браншови връзки и реална представа за света на работата
 • динамична и глобална общност, която предоставя възможности, международни контакти и приятелства

123961_ScreenShot2019-10-30at7.17.44PM.png

Живее в Кеймбридж

Кеймбридж е може би най-доброто място във Великобритания за студент, а CSVPA е перфектно разположен точно в сърцето на града. Красив, мултикултурен град , Кеймбридж е богат на английска история и много неща за вършене. Има популярна музикална сцена с множество места за избор от различни жанрове. Изкуството и културата могат да се насладят и на световно известни музеи, които показват някои от най-редките колекции, скулптури, изкуство и антични антики, датиращи дори от предисторическата епоха. Има много художествени галерии, които са изпълнени със съвременни и възрожденски произведения на изкуството и изобилие от театри, в които се провеждат представления, от спектакли в Бродуей до театрални групи за любители.

Кеймбридж е едно от най -безопасните места за живеене във Великобритания . 4 Има изобилие от търговски центрове, ресторанти, кафенета и кина, а когато искате да разгледате останалата част от Обединеното кралство или да пътувате обратно у дома, можете лесно да скочите с влак и да бъдете Лондон само за по-малко от час.

Местоположения

 • Cambridge

  14 Round Church Street, CB5 8AD, Cambridge

Въпроси