Caldwell University Online

Caldwell University Online

Caldwell University Online

Представление

Колдуел университет е не-за-печалба католически университет основана през 1939. Вдъхновен от св. Доминик и католическата наследство, ще има разлика в живота на учениците и ги подготвя чрез свободни изкуства и професионални изследвания, за да мислят критично, да преследва истината, и ще допринесе за по-справедливо общество.

приложимост

В Caldwell университет, ние не вярваме в трудоемки. Всеки един от нашите онлайн програми са удобни и достъпни цени. Те се слее изследвания с приложение в реалния живот. Чрез смислено сътрудничество и проекти, ние ви предостави знания и нови рафинирани умения, които можете да приложите веднага. Холистичният Подкрепа Като ценен част от нашата онлайн общност, посветена факултет ще бъде в подкрепа на вас. Ние демонстрира сериозен ангажимент към вашия успех чрез осигуряване на наставничество и насоки, така че можете да постигнете целите си. навременна подготовка

Тези дни, възрастни, като ви се връщат на училище, за да спечелиш, че дълго търсен акредитивни писма и постигане на целите си. Нашите онлайн програми са предназначени да бъде удобно, гъвкаво и достъпно. Колдуел университет може да осигури уменията, за да преминете в рамките на бързо развиващите се кариера в старчески, образование и бизнес индустрии.

National Recognition

Наскоро класирана като една институция Tier 1 от US News & World Report "Най-добри колежи 2015". Класираха # 2 в държавата, за най-добър в държавна Online College 2016 от affordablecollegesonline.org

Регионална акредитация

2015 САЩ Разстояние асоциация Learning (USDLA®) нестопанска държава. Колдуел университет е акредитиран от членки Комисията Близкия за висшето образование, улица Market 3624, Филаделфия, Пенсилвания 19104, (267) 284- 5000. The Online RN да програма BSN е акредитиран от Комисията на Collegiate Nursing образование, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Вашингтон, DC 20036, (202) 887-6791.

Местоположения

  • Caldwell

    Caldwell University, 120 Bloomfield Avenue, NJ 07006, Caldwell

Въпроси