Keystone logo
Business Project College MS Стратегическо управление, Бизнес стратегия
Business Project College

MS Стратегическо управление, Бизнес стратегия

Puteaux, Франция

24 Months

Френски

Редовно обучение

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8190 *

На територията на колежа

* MS 2 | MS 1: 7790 евро

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Ms Strategic Management, Business Strategy предлага по-задълбочено разглеждане на няколко области, които са от съществено значение за гладкото протичане на вашия проект. Благодарение на модулите за напреднали курсове, с основатели на бизнес и мениджъри на екипи, ще прегледате например добрите управленски практики, за да управлявате всички ситуации в живота си като предприемач; всички с международни фокуси, за да подготвят тези, които биха искали да правят бизнес в чужбина.

Курсът също така ще ви даде възможност да се запознаете по-добре с всички финансови аспекти на разработването на проект, като разгледате набирането на средства, както и финансовите и счетоводни концепции, необходими за овладяване на бъдещата ви структура.

Освен тези практически инструменти, обучението ще разшири вашето възприемане на предприемачеството, като ви накара да осъзнаете особеностите на този статус от социологическа гледна точка; основен подход за внасяне на личен баланс във вашето приключение.

По този начин ще излезете от курса готови да реализирате идеите си, като се възползвате от подкрепата на екипите на Business Project College, което ще ви позволи да поставите личния си проект в центъра на тези две години на Ms, като целта е да работите възможно най-скоро възможно и по конкретен начин на вашата концепция.

Certification

Това обучение води до получаване на титлата* „Мениджър на организацията“ (RNCP38825*) – Регистрирана на ниво 7 от Националната директория на професионалните сертификати с решение на France Compétences от 23 март 2024 г. – Издадена от Institute of Management Social.

* Заглавието в момента се възстановява

Студентите имат възможност да валидират един или повече блокове умения по време на обучението си.

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Кариерни възможности

Предоставяне на програми

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Магистър по стратегическо съобщение
  • Tarragona, Испания
 • Магистър на науките International Business Management
  • Berlin, Германия
 • MIM - магистър по мениджмънт - специалност международен бизнес и стратегия
  • Angers, Франция
  • Budapest, Унгария
  • + 1 Още