Keystone logo
© TESS
Business Project College

Business Project College

Business Project College

Представление

Бъдещето за вашите проекти

Business Project College помага на студентите да развият уменията си и да придобият знанията, необходими за започване и управление на собствен бизнес. Ние сме убедени, че предприемачеството е една от движещите сили на икономическия растеж и се стремим да обучим лидерите на утрешния ден.

Нашата учебна програма набляга на практиката, предоставяйки на студентите практически възможности за обучение, базирано на проекти. Студентите имат възможност да работят по реални проекти, да бъдат подкрепени от опитни предприемачи и да развият своята професионална мрежа.

Ние също предлагаме цялостна подкрепа, за да помогнем на студентите да превърнат идеите си в реални проекти. Предоставяме им ресурси като наставници и инкубатори, за да им помогнем да стартират и развият своя бизнес. По този начин всеки ученик може да интегрира свой собствен проект в училищната програма.

Нашите ученици учат не само основите на управлението на бизнеса, но и изкуството на иновациите, креативността и решаването на проблеми. Ние насърчаваме нашите ученици да мислят извън кутията и да изследват нови пътища към успеха.

Независимо дали сте студент, запален по предприемачеството, или професионалист, който търси нови умения, Business Project College предлага практическо, динамично и завладяващо обучение, за да успеете в света на бизнеса.

Характеристики на кампуса

Business Project College има помещения в Nanterre, но също и в рамките на Grande Arche на Париж La Défense, емблематичен паметник на най-големия европейски бизнес район, в кампуса на образователната мрежа Collège de Paris.

На място многобройни инсталации и оборудване от най-ново поколение позволяват на нашите ученици да пренесат потапящото си образователно изживяване по-нататък в истински храм на творчеството. В този смисъл личните проекти наистина имат своето място в училището и дори са в основата на нашето преподаване.

Този многоучилищен кампус концентрира няколко заведения-членове на Collège de Paris. Там ще срещнете студенти от бизнес, дигитални, изкуства и мода или дори финансови училища, с които понякога ще работите по време на акцентните седмици, което ви позволява да комбинирате различните си ноу-хау и умения, за да изградите съвместни проекти с висока добавена стойност.

Място: апартамента

Business Project College и Collège de Paris създадоха, недалеч от кампуса La Défense, работно пространство, посветено на студентите и техните проекти: апартаментът .

В спокойна и приятелска атмосфера, осигуряваща необходимото основно оборудване (принтер, компютри, фотоапарати и др.), вие ще имате възможност да работите по вашите проекти със собствено темпо, заедно с други ръководители на проекти, включително динамиката на работа ще бъде в в съответствие с вашите цели.

  Приемане

  Искате ли да кандидатствате за завършване на вашия курс в Business Project College ?

  Попълнете формуляра по-долу, за да започнете процедурата за прием и следвайте нашето обучение по предприемачество и управление на проекти.

  Нашите съветници ще се свържат с вас бързо, за да обсъдим проекта ви и да участвате в приемна сесия.

  Кандидатстването се прави през цялата година за следващата учебна година въз основа на тестове, индивидуални мотивационни интервюта и проучване на академичните записи.

  Местоположения

  • Puteaux

   1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

  Въпроси