Bucknell University College of Arts and Sciences

Bucknell University College of Arts and Sciences

Bucknell University College of Arts and Sciences

Представление

Богатата традиция на Колежа по изкуства и науки формира сърцето на учебната програма по либерални изкуства на Бъкнел. От астрономия, история на изкуството и неврология до икономика, източноазиатски изследвания и музика, нашите ученици изследват своите страсти и откриват нови интереси, докато придобиват различни перспективи за един сложен свят. Те избират измежду десетки специалности и стотици курсове по изкуства и хуманитарни науки, социални науки и природни науки и математика.

Нашите преподаватели са запалени по своите области и са нетърпеливи да помогнат на учениците да копаят дълбоко и да правят вълнуващи интелектуални връзки. Нашите възпитаници са оборудвани с критично мислене, комуникация и междукултурни умения, които работодателите търсят. Също толкова важно е, че те получават здрава основа за цял живот на любопитство, изследване и лична реализация, докато се подготвят да излязат и да направят света по-добро място.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Lewisburg

  Dent Drive,One, 17837, Lewisburg

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси