Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Представление

За Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences на марката е първият университет в света, който се фокусира върху мисленето на марката. Съчетаваме научните методи с практически проекти и силен евразийски фокус. Ние оформяме новатори и решаващи проблеми на бъдещето, не само чрез предаване на актуални знания за брандирането, но и чрез развитие на силни личности.

В Университета на марката ще научите в малки групи и в творческа атмосфера, заедно с внимателно подбрани международни студенти, които са толкова мотивирани и страстни, колкото и вие. Мрежа от международни експерти ще ви придружи по пътя ви и ще ви подготви за международна кариера.

Водещите компании на марката и утвърдените агенции са нетърпеливи за нови таланти и свежи идеи. Те канят студенти от BU да си сътрудничат по проекти. Това ви позволява да прилагате придобитите от вас умения, да решавате реални проблеми и да осъществявате ценни контакти за вашата кариера.

Учете в Хамбург, германската столица на марки

Хамбург е вторият по големина град в Германия и известен със своята откритост. В града има най-голяма концентрация на предприятия от креативните индустрии в Германия. Тук се намират жива общност на основателите, добре развита система за поддръжка за стартиращи компании, големи корпорации, както и клоновете на Facebook и Google.

Разположен на брега на река Елба, Хамбург е един от най-красивите градове в Европа , както и важен културен център, където животът е всичко, но не скучен. Класацията на Economist редовно поставя Хамбург в топ 10 на най-оживените градове в света - елате и се уверете сами.

Местоположения

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Въпроси