Keystone logo
Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Представление

В Boston University Questrom School of Business ние се трансформираме всеки ден. Преоформяме съществуващите програми, създаваме нови и търсим нови начини да разширим опита на нашите ученици, за да гарантираме, че те придобиват ценни умения, прозрения и връзки от нашата жизнена общност и влизат в работната сила като високоефективни лидери.

В Questrom иновациите наистина означават вдъхновение. Ние не правим промени само заради тях. Ние подобряваме образованието, което предоставяме на нашите студенти, и революционизираме управленската практика чрез изследванията на нашия факултет. Ние вярваме в искрящите иновации, които предефинират.

Ние имаме уникална позиция в бизнес образованието и се стремим към върхови постижения във всичко, което правим. Ние сме част от един от водещите световни изследователски университети в международен град, известен с иновациите.

Ние подготвяме иновативни и етични лидери, които разбират въздействието на бизнеса върху обществото и създават стойност за света. Нашите студенти разбират организационните системи, жизненоважната роля на лидерството и силите, трансформиращи глобалната икономика. Ние генерираме научни знания и прозрения, които подобряват управленските практики чрез нашите изследвания, преподаване и ангажиране на общността. Ние приемаме много сериозно нашето задължение да ви предоставим образователно преживяване, което дава отговорен и отзивчив световен лидер, който влияе положително на служителите, клиентите, собствениците и общностите, в които работите.

В Questrom се фокусираме върху предоставянето на изключителни резултати за вас, в класната стая и извън нея. Нашият силен факултет включва изявени учени, динамични учители и опитни практици от реалния свят от света на бизнеса. Нашите учебни програми са строги и взискателни, тъй като изпробвате своите интелектуални, междуличностни умения и умения за вземане на решения. Нашите студенти идват тук от цял свят, предлагайки разнообразни образователни и културни среди и трудов опит. Градът на Бостън предоставя изключителен фон като водещ център за високи технологии, здравеопазване и предприемачество.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Boston

    Commonwealth Avenue,595, 02215, Boston

    Въпроси