Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Представление

Нашата мисия в Bluedata е да предоставим качествено учебно преживяване и възможност за чуждестранни студенти да учат английски език за лични, академични и професионални цели, докато преживяват американската култура в Ню Йорк.

Имайки предвид тази мисия, всички уроци и дейности са предназначени да помогнат на учениците да се интегрират изцяло в оживената англоговоряща общност на Ню Йорк. Чрез обединяването на ученици от различни националности в образователна среда, която предизвиква и ободрява учениците интелектуално, Bluedata се стреми да създаде общност от упълномощени учени, способни да постигнат успех в нашия глобализиран свят.

ИСТОРИЯ

Bluedata е основана през 1997 г. като частно бизнес училище с лиценз за съвместно образование.

От февруари 2005 г. Bluedata е упълномощен съгласно федералния закон да записва немигрантски студенти.

От април 2011 г. Bluedata е акредитирана от национално признатата Комисия по акредитация на програма за английски език (CEA).

Днес, като един от лидерите в езиковото образование в Ню Йорк, Международният институт Bluedata се ангажира да осигури на всеки ученик опит за обучение, който е възнаграждаващ, експанзивен, интелектуално удовлетворяващ и културно чувствителен.

НАШЕТО ПРЕДИМСТВО

Международният институт Bluedata е удобно разположен в центъра на Ню Йорк - Midtown Manhattan.

В непосредствена близост до гара 34th Street Penn, автобусния терминал 42nd Street Port Authority и известни забележителности като Таймс Скуеър, Емпайър Стейт Билдинг и Macy's, кампусът е лесно достъпен от транспортни съоръжения. Можете да вземете линиите на метрото A, C, E, 1, 2 или 3 до 34th Street Penn Station или линиите N, Q, R, W, B, D, F или M до 34th Street Herald Square и след това да отидете до училището. Ако живеете в Ню Джърси или Лонг Айлънд, има влакове Path или влакове NJ Transit и автобуси до Bluedata .

Местоположения

Местоположения
 • New York

  8th Avenue,500, 10018, New York

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси