© photo courtesy of Berlin School of Business and Innovation
Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Представление

С кампуси в Берлин, Хамбург, Париж, Атина и Барселона, BSBI подготвя своите студенти да окажат истинско значимо влияние в света на бизнеса. Всички програми са обогатени с трите основни ценности на BSBI: предприемчивост, лидерство и успех и включват силен фокус върху подобряването на практическите и подходящи умения за днешния пазар. Студентите придобиват увереността да преследват професионалните си мечти чрез фина настройка на най-търсените умения и учене от преподаватели, фокусирани върху индустрията, на върха на своята област. Те също така ще се възползват от отличен екип за подкрепа на кариерата за допълнителни насоки.

 1. Членовете на BSBI включват: AACSB International - Асоциацията за напредък на колегиалните бизнес училища, UN-PRME, Еразъм, Еразъм + и Асоциацията на завършилите бизнес (BGA) Бронзов член.
 2. Множество места за обучение - Нашият добре оборудван главен кампус се намира в сърцето на Берлин, столицата на Германия. Германия е една от най-иновативните страни в света според иновационния индекс на Bloomberg за 2021 г. Имаме и учебни места в Хамбург, Париж и Атина.
 3. BSBI предлага смесени учебни формати, така че можете да жонглирате с други ангажименти заедно с обучението си. BSBI интегрира виртуалната учебна среда (VLE) и програмите за електронно обучение в сърцето на своето преподаване.
 4. Отлична поддръжка на ученици - Ние предлагаме отлично академично обучение, гарантирани малки класове, експерти в индустрията и презентации на гост -лектори.
 5. Класовете се провеждат на английски език и се предлагат безплатни уроци по немски език. Това ще ви помогне да увеличите възможностите си за работа в Германия след дипломирането.
 6. Специализирана услуга за кариера - От семинари по автобиография и събития в мрежа до персонализирани кариерни съвети, екипът е на разположение, за да предостави на студентите специализираните услуги, необходими за изпълнение на техните кариерни стремежи.
 7. Германска виза след обучение-След дипломирането си, ако искате да удължите разрешението си за пребиваване в Германия, можете да кандидатствате за виза за търсене на работа до 18 месеца, което ще ви позволи да работите без никакви ограничения. За да се възползвате от възможностите за кариера в Германия, е необходимо добро ниво на немски език.
 8. Безплатна правна поддръжка: След като пристигнете в Германия, нашият законен партньор SERS ще Ви предостави консултации и поддръжка за визи напълно безплатно.

Резултати от обучението

 • Нашите програми са предназначени да развият практическите бизнес умения, необходими за процъфтяване на днешния глобален бизнес пазар.
 • С предприятието, лидерството и успеха в основата си, нашите програми комбинират теория с практика, за да поддържат студентите в крак с най-новите тенденции в индустрията.
 • Ние предлагаме бакалавърски, следдипломни и докторски програми, като всички те се фокусират върху това да ви помогнем да станете изключителен лидер във вашата област.
 • Проектирани и доставени от експерти в бранша, нашите програми ще ви осигурят конкурентно предимство, необходимо за изпъкване на световния пазар на труда.

Разнообразие, размер на класа, удовлетвореност на учениците

С предприемчивост, лидерство и успех в основата си, BSBI предлага подходящи за индустрията програми, които се фокусират върху развитието на практическите бизнес умения, необходими за гарантиране на вашия професионален успех. Тези програми са на конкурентни цени, за да отговорят на нуждите на международния пазар. С нашия основен кампус в Берлин, BSBI привлича разнообразна студентска кохорта с представители на повече от 90 националности.

Ние предлагаме бакалавърски, следдипломни и докторски програми, всички от които се фокусират върху това да ви помогнем да станете изключителен лидер във вашата област. Нашите академични партньори включват: Университет за творчески изкуства (UCA), Университет Конкордия в Чикаго (CUC) и Международен телематичен университет UNINETTUNO.

Гордеем се, че сме член на няколко организации като Асоциацията за развитие на университетските училища по бизнес (AACSB), Обединените нации – Принципи за обучение за отговорно управление (UN-PRME) и Асоциацията на бизнес завършилите (BGA). Това членство демонстрира нашия ангажимент към академични постижения, обогатявайки учебния опит на нашите студенти и им позволявайки достъп до нарастваща мрежа от водещи играчи в индустрията. Това членство предоставя на BSBI набор от ресурси и достъп до мрежа от професионалисти, което ни помага да продължим да предлагаме гъвкави и достъпни програми за нашите студенти.

 1. Широка гама от програми от бизнес, маркетинг и финанси до творчески изкуства и ИТ сега с възможност за учене онлайн или международно обучение в няколко кампуса, с партньорства във Франция и Гърция.
 2. Малък размер на класовете и разнообразна студентска кохорта от над 90 националности, което води до обогатена учебна среда и споделяне на култура.
 3. Изключителни студентски услуги, вариращи от седмицата на добре дошли, наставничество от връстници до връстници, извънкласни дейности като свежи партита, бизнес състезания, шоута на таланти и др.
 4. Гъвкави планове за плащане, частични стипендии и промоционални оферти.

Прием

Бакалавърски програми

 • Възраст: 17 - 20 години
 • Образование:
  • Абитуриент;
  • С титли, присъдени след завършване на най -малко 11 години образование;
  • Академични квалификации: ECCTIS, еквивалентна на GCSE.
 • Трудов стаж: Няма / евентуално работа на непълно работно време на ранна възраст поради бума на онлайн възможностите.

Следдипломни програми

 • Възраст: 21 - 34 години
 • Образование:
  • Бакалавърска/Бакалавърска степен;
  • Може да бъде оценен по отношение на съответния трудов опит от най -малко 3 години управленски опит;
  • Потенциално с други следдипломни степени (търси да сменят кариерата).
 • Трудов стаж: Може да бъде оценен на съответния трудов стаж с най -малко 3 години управленски опит.

Докторска степен

 • Възраст: 23 - нагоре
 • Образование:
  • Бакалавърска степен от призната институция по бизнес дисциплина; магистърска степен или следдипломна квалификация от ниво 7 или MBA от призната институция.
  • Кандидати с дипломи по други дисциплини и кандидати без бакалавърска или магистърска степен, но с други академични квалификации и значителен професионален опит на изпълнително ниво също са добре дошли да кандидатстват. Приемането им може да бъде предмет на успешно полагане на входящ тест и интервю.

Идеални студенти

Бакалавърски програми:

 • Гимназисти, които искат да спечелят бакалавърска степен извън страната;
 • Студенти, които искат да подобрят перспективите за работа, за да получат по -висока заплата в бъдеще.

Следдипломни програми:

 • Млади градски специалисти/студенти, които се стремят да добавят следдипломна квалификация под своите пълномощия, за да увеличат пригодността за заетост и шансовете за по -висока заплата в тяхната организация.

Докторска степен:

 • Професионалисти, които искат да осигурят настаняване в големи консултантски фирми, международни търговци на дребно и модни къщи и други индустрии на услуги, или такива, които искат да следват научни степени във водещи университети по света.

112194_110926_BSBI.png

Местоположения

 • Berlin

  Alte Post Karl-Marx-Straße 97-99, 12043, Berlin

  • Hamburg

   BSBI Faculty of Creative Industries, Gasstrasse 6B, Kontor N, D-22761, Hamburg

   • Paris

    PPA Business School, 11-13 rue Camille Pelletan, 92120 Montrouge, , Paris

    • Barcelona

     Av. Can Marcet 36-38, Barcelona, 08035, Barcelona

     Въпроси