Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Представление

Загрижеността и грижата на преподавателите и атмосферата на малката общност правят училището за образование на Bellarmine мъдър избор за успешна академична кариера. Курсовете за професионално образование, опит в училищата, базиран на терен, и силен опит в областта на либералните изкуства подготвят учениците да се справят с предизвикателствата на преподаването на различни ученици. Изключителните програми на School of Education дават на нашите ученици безценно предимство при постигане на професионални цели в кариерата.

Училището по образование използва разнообразни материали и технологии в ежедневната класна стая. Студентите получават практически опит с технологиите, използвани в държавните училища, стандартизирани и диагностични тестове и реални примери за техники и материали в класната стая. Класните стаи са оборудвани с технологията SmartBoard и iPad, което позволява на учениците да бъдат по-интерактивни с информация от Интернет, презентации в класната стая и учебни материали.

Факултетите в Училището по образование вярват, че ученето да бъдеш ефективен учител се случва чрез изследване както на теорията, така и на практиката. Затова кандидатите за учители започват наблюдение и работа на терен през първия семестър на първата си година и продължават това на всеки семестър от четирите си години. Средно студентите от Bellarmine получават 30 часа полеви опит всеки семестър. През есенния семестър на старша година кандидатите завършват семестриален преподавателски стаж. Този интензивен професионален семестър дава възможност на кандидатите да усъвършенстват преподавателските умения, които ще ги подготвят за възнаграждаваща кариера.

Завършилите образователната програма намират работа в начално, средно и средно образование в държавни и частни училища. Учителите на Bellarmine винаги са много търсени.

Местоположения

Местоположения
  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Въпроси