Bologna Business School

Bologna Business School

Bologna Business School

Представление

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "BBS (приблизително през 2000 г.) е бизнес училището на Университета в Болоня (приблизително AD 1088). alt =" BBS се нарежда сред най-иновативните бизнес училища в Европа и е една от най-реномираните институции в Италия. Интердисциплинарната перспектива, индустриалната интеграция и интернационализацията са ключовите стълбове на философията на училището, която има за цел да предостави на учениците подходящите умения, за да се изправят пред постоянно променящия се и сложен икономически пейзаж с увереност, знания и мотивация за успех.

Централата на Bologna Business School се намира във Вила Гуаставилани, ренесансова сграда от 16 век, разположена в хълмовете Болонезе, на по-малко от десет минути от центъра на града. Тук историята, технологиите и традициите живеят заедно в красива и естествена рамка. Болоня е оживен град, разположен в сърцето на Италия - на 30 минути от Флоренция, на един час от Милано, на два часа от Рим и Венеция - в Емилия-Романя, един от най-богатите региони в Европа.

BBS

alt = "BBS предлага академичен 360 ° академичен и" реален свят "образователен опит, включително магистърски степени на пълен работен ден (на английски и италиански), и непълно работно време магистърски и краткосрочни програми за ръководители и професионалисти. Училището си сътрудничи с индустрията -водещи компании, предоставящи им изключителни мениджъри и висококачествени и специално разработени програми.На проблемите на средните компании и индустриите „Произведено в Италия“ се обръща специално внимание чрез изследвания и фокусирани проекти.

BBS

Alt = "BBS общността е семейство, съставено от студенти, възпитаници, факултети, мениджъри и обширна бизнес мрежа от над 500 национални и международни компании. Студенти, повече от 600 всяка година, идват от цял свят и от различни академични и професионален опит. alt = "Факултет BBS включва повече от 300 национални и международни преподаватели, академични среди, както и ръководители и консултанти.

Местоположения

  • Bologna

    Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18

Въпроси