Baruch College Austin W. Marxe School of Public and International Affairs

Baruch College Austin W. Marxe School of Public and International Affairs

Baruch College Austin W. Marxe School of Public and International Affairs

Представление

Училището за обществени и международни отношения Austin W. Marxe е единственото публично висше училище в Ню Йорк, посветено на обществените дела. Ние предлагаме бакалавърски и магистърски степени по публична политика и администрация, както и програма за магистър по образование (MSEd) в Администрацията за висше образование (MSEd-HEA) и програма за магистър по международни отношения (MIA).

Училището Маркс предоставя на учениците възможността да се подготвят директно за следдипломния живот, докато са още в училище. Много от нашите студенти си сътрудничат с преподаватели като научни сътрудници, разширявайки границите на знанията, докато усвояват сложни аналитични инструменти. Студентите се насърчават да отделят време за учене извън Ню Йорк чрез спонсорирани от училище програми, вариращи от две седмици до пълен семестър. Имаме академични партньорства на пет континента и процъфтяващ Вашингтонски семестър, за да запознаем студентите с живота в столицата на страната. Много от нашите студенти стажуват на местно ниво за някои от водещите световни организации с нестопанска цел, международни НПО, болници, училища и държавни институции.

Ние използваме един от най-големите преподаватели по обществени дела в нацията и прилагаме интердисциплинарен подход към преподаването, научните изследвания и професионалното развитие.

Училището запазва и управлява пет известни изследователски центъра и институции, които изготвят критични доклади, резултати от проучвания и данни по различни теми, свързани с публичната политика.

Факултетът на училището Маркс е сред най-големите и разнообразни в световен мащаб в страната. Изпълнен и широко признат в своите области, всеки член носи богат опит в консултирането или воденето на агенции на ниво кабинет, политически лидери, големи здравни, неправителствени организации или правителствени организации по целия свят. Те са тук, за да ви помогнат да израствате лично и професионално, като същевременно се справяте с най-належащите предизвикателства на публичната политика в днешно време и предоставяте насоки относно курсовата работа, възможностите за развитие и кариерата.

Местоположения

Местоположения
  • New York

    Lexington Avenue,55, 10010, New York

    Въпроси