Babson College

Babson College

Babson College

Представление

Babson College , училище номер 1 по предприемачество от 29 години според US News & World Report , обучава предприемачески лидери, които създават голяма икономическа и социална стойност навсякъде. Ние предлагаме широка гама от магистърски бизнес програми, както редовни, така и задочни, като разбираме, че всеки студент има уникални лични и професионални ангажименти. Независимо от програмата, ще откриете образование, изградено върху действие и общност, изпълнена с динамични предприемачески лидери. В Babson ние сме безмилостно фокусирани върху следното:

Преобразуване на студентите в предприемачески лидери: Ние вярваме, че предприемачите не се раждат - те са направени, а образованието Бабсън вдъхва мисловно умение и набор от умения, които насърчават учениците да виждат проблемите като възможности, да се ориентират в неяснотата и да предприемат действия. Предприемаческите лидери са по-важни сега от всякога.

Учене чрез Doing : Ние правим повече от това да ви научим как да мислите. Ние ви учим как да правите. Поглъщащ опит като нашите студентски консултантски проекти, симулации в класни стаи и форуми, ръководени от ученици, подобряват преподавателите в класната стая с практиката в реалния живот, снабдявайки студентите с необходимите умения за действие и оказване на въздействие сега.

Оптимизиране на вашите потенциали: Независимо дали става въпрос за стартиране на предприятие, промяна на индустрията или за поемане на семейния ви бизнес, бабсонова степен помага на студентите да се преместят от мястото, където са, където искат да бъдат. Нашият малък размер означава, че студентите, преподавателите и кариерните съветници създават опит, който помага на всеки студент да постигне личните си цели.

Изграждане на вашия глобален опит и мрежа: Когато различни гледни точки се събират, възникват нови идеи. В Bason многообразието на нашата общност е сила, която разширява перспективите на студентите, подготвяйки ги да работят във всички икономики и култури. Преживяването на Babson е изпълнено с междукултурна екипна работа, глобални дискусии по казуси и международно фокусирани събития. Докато кариерите се развиват по света след дипломирането, мрежата на Babson никога не е далеч, с 43 000 възпитаници в 129 страни.

В Babson College завършвате с повече от образователна степен - получавате вдъхновение, инструменти и мислене, за да постигнете професионален успех. Това е така, защото великите предприемачески лидери преодоляват неуспехите, процъфтяват в несигурността и винаги търсят решения, където другите виждат само пречки. Като предприемачески лидер ще ви превърне в актив във всяка организация, способен да се ориентира в неяснотата и да прокара напред, докато други все още обработват.

Ние предлагаме следните дипломни програми на пълен работен ден:

Пълно работно време MBA: Направете Babson дома си далеч от дома с MBA на пълен работен ден. Завършете дипломата си за една или две години. Специализирайте със седем MBA концентрации, включително концентрации, определени за STEM в количественото финансиране и бизнес анализа и машинното обучение.

Магистър по бизнес анализи: Преобразувайте информацията в иновация с програма, назначена от STEM на пълен работен ден.

Магистър по наука по финанси: Спечелете уменията за финансово моделиране и кодиране, които работодателите искат в тази целодневна програма, определена от STEM.

Магистър по наука по мениджмънт в предприемаческото лидерство: Научете как да иновавате в началото на кариерата си в редовната деветмесечна програма на пълен работен ден

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Wellesley

  231 Forest Street, 02457-0310, Wellesley

 • Boston

  100 High Street First and 12th Floors, 02110, Boston

  • Miami

   1200 Brickell Ave, 33136, Miami

   Въпроси