© Eli Haney, Northwest University photographer
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Представление

Добре дошли на Дийн

CAS Dean Peter Starr

The Колеж за изкуства и науки в Американския университет Ви предлага предизвикателна образование либерални изкуства в рамките на една жизнена и разнообразна общност от студенти от всички 50 държави и 150 страни. The Колеж по изкуствата и науките факултета включва на национално и международно отбелязват артисти, учени и преподаватели, ангажирани с новаторски подходи за преподаване и високи постижения в научните изследвания и творчески начинания. Всяка година, световните лидери, изтъкнати учени от други институции, както и добре познати на практикуващите в своите области идват в колежа за насърчаване на открит дебат по актуални въпроси и да изложи на студентите към развитието на авангардни в своите области.

Независимо дали ще изберете утвърден Бакалавърския основен или сфера на завършил обучение или проектирате свой собствен интердисциплинарен степен, ще се ангажират в сериозна интелектуална запитване в класната стая. Вие ще се възползват от широкия обхват на стажове и обществена дейност в областта на изкуството, образованието, хуманитарни науки, природни науки и социални науки във Вашингтон, окръг Колумбия, и имате възможност, сами или в сътрудничество с член на факултета-To участват в изследователски и творчески начинания, както и в много клубове, студентски дейности, както и организациите на услугите на кампуса AU.

Вашите преживявания в и извън класната стая ще създават широка визия и разбиране, ще трябва да се развива успешно в бъдещото си кариера и да се превърне в един образован и отговорен гражданин на света.

Мисия & Факти

The Колеж по изкуствата и науките е посветен на съвършенство в преподаването, стипендия, изкуствата и обслужване на своите местни, национални и международни общности.

Колежът предлага богата образование в либералните изкуствата и науките за всички студенти Американски университет и предлага предизвикателни програми на обучение за своите студенти и специалности; и насърчава отличната научноизследователска дейност, практика и творческа дейност.

Колежът е поела ангажимент към основните целите на либералното образование: насърчаване на свободното и рационален дискурс, насърчаване на разбиране за разнообразието на човешкия опит, предоставяне на критичните интелектуални умения, необходими за да се движите бързо променящия се свят, и интегриране на знания интердисциплинарният.

история

Една глобална перспектива, практичен идеализъм, страст за обществена услуга: Те са част от American University днес, и те бяха във въздуха през 1893 г., когато АС е чартиран от Конгреса. Джордж Вашингтон е мечтал "национален университет" в столицата на страната. Но тя взе Джон Флетчър Hurst да намери университет, който, по много начини, въплъщава тази мечта.

Президентът Удроу Уилсън официално посветен на университета на 27 май, 1914 и първите студенти специализанти бяха допуснати. Колежът по хуманитарни науки е създадена през 1925 г., като първите 75 студенти признават, че есента.

През цялата история на Американския университет, Колежа за изкуства и науки се е променила името си няколко пъти. В известен първо като "Колежа на хуманитарни науки", името е променено на "Колежа за изкуства и науки" през 1939 година. За кратък период от време той е известен просто като "Университетското колеж", докато името се превръща обратно на "Колежа за изкуства и науки" през 1956.

Най-големият учебното заведение в Американския университет, Колежа за изкуства и науки в момента има 2,931 студенти, 339 на пълно работно време преподаватели, както и повече от 150 градуса, предлагани. Докато Колежа непрекъснато се разраства, ангажимента за насърчаване на свободното и рационален дискурс, насърчаване на разбиране за разнообразието на човешкия опит, предоставяне на критичните интелектуални умения, необходими за да се движите бързо променящия се свят, и интегриране на знания интердисциплинарният никога не се променя.

Местоположения

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, NW, , 20016, Washington

Въпроси