Australian Maritime College

Australian Maritime College

Australian Maritime College

Представление

Добре дошли в Australian Maritime College към университета в Тасмания - националния институт за морско образование, обучение и изследвания. AMC е един от седемте основатели на Международната асоциация на морските университети, представляващи пет континента.

Нарастващите морски, отбранителен, морски и офшорни сектори са вълнуваща и стратегическа област на растеж за AMC и Университета на Тасмания. За нас е удоволствие да бъдем стратегически партньор във Военноморския корабостроителен колеж. Ще си сътрудничим с промишлеността, правителството и академичните среди, за да предоставим експертизата и работната сила, необходими за непрекъснатата морска програма на Австралия за корабостроене.

AMC е световно признат като център за върхови постижения. Нашият набор от специалисти за преподаване, учене и изследователска работа за милиони долари е международно признат и използван от отбраната, промишлеността и правителствените организации по целия свят, за да отговори на водещи научни въпроси. Освен това опитният ни преподавателски и изследователски персонал има мощни индустриални връзки.

Местоположения

Местоположения
  • Newnham

    Maritime Way,100, 7248, Newnham

    Въпроси