Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Представление

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts е най-голямото цялостно училище за дизайн и изкуства в страната, разположено в рамките на динамичен изследователски университет от 21-ви век.

Институтът за дизайн и изкуства „Хербергер“ предлага над 70 дипломи и концентрации в петте ни училища по изкуства, изкуства, медии и инженерство, дизайн, филми, танци и театър и музика. Независимо дали практикувате музика, архитектура, танци, театър, дизайн, визуално изкуство или филм, творческите постижения изискват както владеене на вашата дисциплина, така и развитие на вашия творчески израз. В Института за дизайн и изкуства Herberger на ASU ще превъзхождате, иновации и процъфтявате.

С 5000+ студенти, близо 400 преподаватели, 130 програмни опции и традиция на най-високо класираните програми, ние се ангажираме да предефинираме училището за дизайн и изкуство на 21-ви век. Нашият колеж е изграден върху комбинация от дисциплини, за разлика от всяка друга програма в страната, включваща училищата по изкуствата; Изкуства, медии и инженерство; Музика, танци и театър; Училището по дизайн, Новото американско филмово училище; и Музея на изкуствата на Държавния университет в Аризона.

Нашите възпитаници развиват способността да бъдат генеративни и предприемчиви, да работят съвместно в рамките на и в различни области на изкуството и да генерират не-рутинни решения на сложни проблеми. С това широко излагане на творческо мислене и решаване на проблеми, нашите възпитаници са добре подготвени да ръководят на всяка арена на нашата икономика, общество и култура.

Местоположения

Местоположения
  • Tempe

    South Forest Mall,1001, 85287, Tempe

    Въпроси