Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Представление

Училището

Тук, в учебния център на Arden в Берлин, ние сме 100 процента ангажирани с предоставянето на висококачествено бизнес образование на тези, които искат да продължат кариерата си в различни индустриални сектори.

119555__MG_45551.jpg

относно

В университета Арден сме посветени на това да гарантираме, че висшето образование е достъпно за всички. Ние предлагаме подходящи за индустрията курсове за подграждане и следградско обучение в Германия, които се преподават от експертен факултет. Студентите могат да изберат да учат на пълен или непълен работен ден и затова адаптират обучението си така, че да отговарят на графика им.

119558_IMG_6772.JPG

Експертиза и репутация

Ние разбираме колко трудно може да бъде студентите да приспособяват обучението си към ежедневните ангажименти. Ето защо ние предлагаме Blended Learning, което съчетава подкрепящо лице в лице обучение и преподаване с независимо онлайн проучване. Студентите имат денонощен достъп до нашата иновативна платформа за онлайн обучение iLearn, която осигурява достъп до богатство ресурси за електронно обучение. Този гъвкав модел на доставка дава възможност на студентите да създадат практически график, който да се впише в техния живот.

Нашите преподаватели са посветени да подпомагат академичното развитие на студентите от първия ден, както и да контролират постигането на резултатите от обучението. Студентите се възползват и от нашия експертен факултет, които имат години академични и отраслови знания.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

местоположение

Модерният учебен център на Arden се намира в сърцето на Берлин, стартовата столица на Европа. Студентите се възползват от това да бъдат заобиколени от някои от най-големите играчи в корпоративния свят, включително Sony, Deutsche Bahn и Daimler. Процъфтяващата бизнес сцена на града предоставя изобилие от възможности за работа в мрежа и шанс за студентите да се развиват академично извън класната стая.

Самият учебен център предлага най-съвременни съоръжения с лесен достъп до магазини, ресторанти и различни топ атракции, за да научите повече за богатата културна и политическа история на града.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Кариерна поддръжка

В рамките на виртуалната класна стая на iLearn се намира нашият онлайн портал за кариери, който има за цел да гарантира, че нашите студенти се открояват пред работодателите в днешния конкурентен пазар на труда. Предлагайки набор от полезни инструменти от симулатор за интервю и съставител на CV до глобална търсачка до курсове за електронно обучение, порталът се стреми да помогне на студентите да постигнат кариерните си цели.

В допълнение към подкрепата, предлагана от нашия онлайн център за кариери, всички наши курсове в Arden са проектирани с основен фокус върху пригодността за заетост. Чрез комбиниране на теория с практика, нашите програми ще осигурят търсените знания, които могат да бъдат приложени директно на работното място след дипломирането.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

Международен апел

Подкрепяйки повече от 50 000 студенти от над 150 страни до момента, ние се стремим да гарантираме, че висококачественото образование на Arden е достъпно за международни студенти от цял свят.

Освен това, всички наши курсове се преподават на английски, най-добрият бизнес език в света, и предлагаме безплатни уроци по немски. Вярваме, че тези полезни езикови умения значително ще увеличат перспективите за работа на студентите в Германия и по света.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Нашите ценности

  • Достъпност - Ние предлагаме гъвкаво онлайн обучение, така че студентите да могат да учат, когато и където пожелаят.
  • Гъвкавост - Благодарение на нашата иновативна платформа за онлайн обучение, студентите могат да напасват обучението си около ежедневните си ангажименти.
  • Програми съсредоточени в кариерата - Нашите курсове са предназначени да предоставят на студентите ключовите бизнес умения, необходими за успех на днешния конкурентен пазар на труда.
  • Подкрепа - Нашият онлайн портал за кариери е посветен на личното и академичното развитие на нашите студенти, като се гарантира, че те са напълно подготвени за работното място.
  • Финансиране - Вярваме, че финансовите проблеми не трябва да са пречка за личното развитие. Затова предлагаме гъвкаво финансиране и предлагаме висококачествено образование.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Местоположения

  • Berlin

    Arden Study Centre Berlin, Dessauer Str. 3-5, 10963, Berlin

    Въпроси