Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Представление

За нас

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University е пълноправен, акредитиран, непубличен висше учебно заведение, което се развива с безпрецедентен импулс. Историята на университета може да е кратка, но е богата и се оказва несравнима история на успеха. Започвайки практически от нулата през 2000 г., институцията се развива със спиращи дъха темпове. AFMKU започва от идеята през 1998 г., която се превърна в проект на бащите-основатели. Следващата стъпка, при министерска акредитация, институцията беше официално създадена (2000 г.) и започна да функционира в наетите сгради на няколко места в Краков. По това време академичното му предложение включваше 5 области на обучение (международни отношения, семейни изследвания, маркетинг, мениджмънт и администрация), а едва 1200 студенти бяха записани през първата година, което само по себе си беше доста голямо постижение е първата не публична институция за висше образование в Полша, която започва с такова широко предложение.

Това е процъфтяващ и оживен академичен център, основан във втория по големина град в Полша, Краков, град, известен с изключително богата академична традиция, която се връща над 600 години. В рамките на 6 факултета предлагаме 21 области на обучение на близо 9 000 студенти. Създадохме нашия собствен модерен Campus, който включва университетска администрация, отлични учебни заведения, компютърни лаборатории, кафене, магазини, докторски кабинети, фитнес, библиотека, студентски организации, телевизионно студио, художествени галерии, университетски хотел и Повече ▼. Изключителният напредък, който постигнахме, може да се види ясно в развитието на нашето академично предложение, което се случи през този кратък период от време след установяването.

Кампусът на университета е в отлично местоположение с лесен достъп от жп гарата и автогарата, както и от международно летище. Разположен е в центъра на града на банка Вислала на три километра от историческото сърце на столицата - туристическата атракция от световна класа, Стария град, е само на трийсет минути пеша или десет минути път с кола от един от най- автобусни или трамвайни услуги. Супермаркети, търговски център, кино комплекс са на кратко разстояние пеша.

Местоположения

  • Kraków

    Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705, , Kraków

Програми

Въпроси