Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Представление

За нас

Краковският университет "Анджей Фрич Моджевски" (AFMKU) е пълноправно, акредитирано, непублично висше учебно заведение, което се развива с безпрецедентна динамика. Сега той е процъфтяващ и динамичен академичен център, разположен във втория по големина град в Полша - Краков, град, известен с изключително богатите си академични традиции, датиращи от над 600 години.

В рамките на 7 факултета предлагаме 24 специалности за близо 9 000 студенти. Построили сме собствен модерен кампус, който включва университетската администрация, отлични учебни съоръжения, компютърни лаборатории, кафене, магазини, лекарски кабинет, фитнес зала, библиотека, студентски организации, телевизионно студио, художествени галерии, университетски хотел и др. Забележителният напредък, който сме постигнали, може ясно да се види в развитието на нашето академично предлагане, което се осъществи за този кратък период от време след създаването.
Имаме право да присъждаме докторски степени в три научни дисциплини и право да присъждаме хабилитирана докторска степен по социални науки в рамките на дисциплината правни науки.

Кампусът на университета се намира на отлично място с лесен достъп до железопътната и автогарата, както и до международното летище. Университетът се намира в центъра на града на брега на Висла, на около три километра от историческото сърце на метрополията - туристическата забележителност от световна класа, Старият град, е само на тридесет минути пеша или на десет минути път с някой от често използваните автобусни или трамвайни линии. Супермаркети, търговски център и кинокомплекс са на пешеходно разстояние.

Местоположения

  • Kraków

    Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705, , Kraków

Програми

Въпроси