Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Представление

Anda Sprachschule е гостоприемно езиково училище, където широко разнообразие от езици се преподават в много близка и приятелска атмосфера.

Нашето училище се състои от две различни места в два от най-централните квартали в Берлин: Friedrichshein и Prenzlauer Berg. И двата квартала илюстрират подземната култура на Берлин и са известни с широката гама от кръчми, кафенета и паркове, за да се измъкнат от шума и суетата на града.

В Anda Sprachschule предлагаме курсове по немски, английски, испански, френски, италиански и португалски за възрастни, както и за фирми. Нашите учители са всички роден език, висококвалифицирани и опитни, и имат истинска страст за преподаване на езици. В Anda ще имате възможност да изучавате езици в малки групи от по 6 студенти средно. Още от самото начало нашите две основни фокуси са комуникацията и солидната граматична база. Използваме гъвкави методи на преподаване и осигуряваме лично внимание, така че всички наши ученици да могат да постигнат своите цели и да се възползват максимално от престоя си в нашето училище. Всички наши курсове са свързани с Общата европейска езикова рамка.

Искаме нашите ученици не само да могат да комуникират и да се социализират на целевия език, но също така да имат шанса да изпитат културен обмен, тъй като твърдо обмисляме да научим нов език, а не просто да учим самия език. За да се насърчи тази интеграция, организираме всяка седмица различни културни дейности, така че студентите да могат да се запознаят малко повече с града и неговата култура. На всичко отгоре виждаме това като чудесна възможност за тях да се опознаят по-добре. Също така предлагаме настаняване за студенти, както в общи апартаменти, така и в семейства за гости, както и ежеседмично бюро за помощ, където предоставяме подкрепа и информация на студенти, които търсят съвет.

Ние предлагаме широка гама от курсове през целия ден на много конкурентни и достъпни цени. Също така има възможност да вземете безплатен урок. Посетете ни и опитайте!

Местоположения

 • Berlin

  Rigaerstr. 104 Friedrichshein, 10247, Berlin

  • Berlin

   Raumerstraße 21 Prenzlauer Berg, 10437, Berlin

   Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси