Anaheim University Online

Anaheim University Online

Anaheim University Online

Представление

Университет Анахайм Е новаторска онлайн институция за висше образование, създадена през 1996 г. със своите административни офиси Анахайм, Калифорния. Университет Анахайм е акредитирана от Комисия за акредитация на дистанционно обучение (DEAC). The ВИСШЕ УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕЧрез най-съвременната онлайн среда за обучение лице в лице предоставя възможности за студенти по целия свят да взаимодействат с най-известните експерти в своите области, които им позволяват да задълбочат познанията си и да развият своите професионални умения в една Лесна и интерактивна среда. Университет Анахайм Предлага онлайн програми по английски език за обучение на учители, бизнес администрация, международен бизнес, устойчиво управление, предприемачество и кино.

Университет Анахайм Се ангажира с мотото си, "Студенти първо, винаги." Вие и вашите най-добри интереси са нашата първа грижа. Нашата цел е да предоставим на студентите по целия свят възможност да получат висококачествено образование, като в същото време напредва кариерата си. Достъпното обучение позволява на студентите да заплатят курс по курс, докато преминават през програмата, което позволява на много от тях да завършат без дългове или студентски заеми.

Мисия

Университетът Анахайм е учреден като уникална, иновативна и устойчива институция за висше образование, за да отговори на образователните нужди на разнообразен и глобален студентски орган чрез академични програми от най-високо качество. Посветен на философията, насочена към студентите, университетът в Анахайм прави висшето образование достъпно за квалифицирани студенти в цял свят, както чрез онлайн, така и чрез проучване в университета.

Цели на университета в Анахайм

Възползвайки се от възможностите, предлагани чрез най-новите технологични иновации, университетът в Анахайм е проектиран да бъде глобална институция с мултикултурна перспектива и програми, предназначени да посрещнат нуждите на разнообразното студентско население. За да постигне това, университетът в Анахайм има следните цели:

 • Превъзходство на академичните инструкции чрез ръководството и експертизата на специализирания факултет
 • Използване на нови и надеждни технологии
 • Разгръщане на базирани на технологиите ресурси за учене
 • Посрещане на образователните потребности на студентите чрез предлагане на учебни програми, които по друг начин не са достъпни за тези студенти поради достъп, разходи или работен график
 • Осигуряване на учебна среда, в която учениците могат да играят активни роли в учебните си процеси
 • Подкрепа на академична среда, в която преподавателите могат да предоставят най-качествени образователни програми
 • Редовни оценки на курсовете и програмите и оценка, за да се гарантира качеството на учебната програма

Местоположения

 • USA Online

  1240 S. State College Blvd., 92806-5150, USA Online

  Въпроси