American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

Представление

Първият американски стил, английски език, либерален изкуства образователна институция в Източна Европа, в Американския университет в България (АУБ) е уникален кооперативното дружество създаден с подкрепата на САЩ и българските правителства, Институт Отворено общество, и Университета на Мейн.

АУБ е частно финансирани, не за печалба институция. За обучение и частни дарения, както и стипендии, финансиране на своите образователни дейности. Той отвори врати през септември 1991 г., с първа година клас на 208 студенти и 16 щатни преподаватели.

Оттогава оживения град Благоевград в югозападната част на България се превърна в рай за академични постижения, творчеството и културното многообразие. Днес, около 1100 любопитни, ангажирани и талантливи студенти от над 40 страни се събират, за да живеят и учат в благоприятна и сигурна в общността и да се потопят в нашата първокласна образование American либерални изкуства.

членове от световна класа преподаватели идват от най-добрите училища в пет континента, за да създаде иновативен и в реалния свят учебна среда, която е уникална в Европа. Across изкуства, хуманитарни науки, бизнес и технологии, студентите на АУБ са свободни да избират свои собствени области на проучване и определени собствената си учебна програма.

Те се развиват в любознателни и състрадателни лидери, творчески решават проблеми и отговорни граждани на света. Нашите ученици имат репутация за успех в кариерата си и в докторантура, с много става за водещите световни училища и работодателите, и всички подлежащи на остойностяване, членове на нашето здраво сплотена глобална мрежа от възпитаници.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Blagoevgrad

    AMERICAN UNIVERSITY IN BULGARIA - SOFIA Elieff Center for Education and Culture 1 Universtitetski Park St., Studentski Grad,

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси