© Eli Haney, Northwest University photographer
American Film Institute

American Film Institute

American Film Institute

Представление

The American Film Institute е Америка обещание за запазване на наследството на едноименния филм, в чест на артистите и тяхната работа и да се образоват на следващото поколение на разказвачи. Като неправителствена организация за образователни изкуства, AFI осигурява лидерство в киното и телевизията и е посветен на инициативи, които се занимават с миналото, настоящето и бъдещето на движещи се изображения изкуства. Най- AFI Архив и AFI Каталог на игрално кино запази наследство на Америка филмовото наследство за бъдещите поколения, Включващ редки кадри от цялата история на движещ се образ и съставянето авторитетен запис на първите 100 години от американски филм.

AFI почита филмови и телевизионни творци и тяхната работа, като организира различни годишни програми и специални събития, включително Награда Ачийвмънт AFI Life и AFI НАГРАДИ. Наградата постигането AFI Life е останала най-високото отличие за кариера в киното и показва огромната сила и изкуството на киното. AFI награди, на Института 21-ви филм век и телевизия алманах, празнува най-забележителните филми и телевизионни програми на годината и творческите екипи, които стоят зад тях в неконкурентна среда. AFI приветства режисьори и филмови ентусиасти с филмови изложби през цялата година; AFI DOCS, Представя пет дни от международни документални и е единственият фестивал в САЩ, посветена на прожекции и събития, които се свързват публика, режисьори и лидери на политиката във Вашингтон; на AFI Silver Theatre и културен център предлага целогодишно програмиране в областта на Вашингтон, окръг Колумбия; AFI FEST представено от Audi, витрина на Института за най-добрите фестивални филми на годината и възможност за майсторски режисьори и възникващи художници да дойде заедно с публиката в сърцето на Холивуд, AFI FEST е единственият фестивал на своя ръст, който е свободен за публиката. AFI"S-забележителните 100 години ... 100 СНИМКИ списъци въведе отново класически американски филми за милиони кинолюбителите по цял свят.

AFI обучава следващото поколение на разказвачи в AFI консерватория, Която е била последователно признат за един от най-добрите световни филмови училища. сътрудничество, ръце на производствена среда с акцент върху истории похвали аплодираните възпитаници Консерваторията, включително Дарън Аронофски, Пати Дженкинс, Януш Kamiński, Хайди Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Терънс Малик, Уоли Пфистер, Робърт Ричардсън, Ed Зуик и много, много повече. The AFI консерватория предлага двугодишна магистърска степен по изящни изкуства в шест дисциплини: Оператор, режисура, монтаж, Производство, Производство Дизайн и сценарист.

Престижната Съвета на настоятелите, председателствана от сър Хауърд Стрингър, и Съвет на директорите, председателстван от Боб Daly, заедно с президента и главен изпълнителен директор Боб Gazzale, се състои от ключови фигури от развлечение, бизнес и академични общности, които ръководят AFI, Като неправителствена образователна организация, разчита на щедрата финансова подкрепа от движещи ентусиасти графични изкуства като теб, за да се осигури финансиране за своите програми и инициативи. Станете AFI член днес и да играе своята роля в запазването, както и вземане на Американската филмова история.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Los Angeles

    American Film Institute 2021 North Western Avenue, CA 90027-1657, Los Angeles

Въпроси