American English Institute

American English Institute

American English Institute

Представление

American English Institute е интензивен английски и Подготовка за тест център, който помага на чуждестранните студенти да подобрят английския си и да получат резултатите от тестовете, които трябва да влязат в САЩ колеж или университет. Ние също така да помогне на професионалистите да подобри английския си и да придобият нови умения, за да напредне в кариерата си. Нашите програми помагат на студентите да подобрят английския си бързо, така че те могат да постигнат своите цели и мечти.

Защо студентите избират американски английски институт

Студентите избират американски английски институт, защото ние предлагаме малки, динамични упражнения с приятелски настроени инструктори и персонала. Сертифицирани ESL инструктори направите ученето по-лесно, а студентите да придобият увереност във всички английски език бързо.

Къде се намираме

AEI се намира в красивия Южна Калифорния в град Ривърсайд, който се намира само на 90 километра от Лос Анджелис. Обучение в Ривърсайд означава, студентите имат лесен достъп до Южна Калифорния плажове и най-добрите туристически дестинации, включително Дисниленд, Universal Studios и LA Lakers и Клипърс баскетболни мачове. Riverside предлага на учениците безопасно изследване на околната среда с множество магазинчета за сувенири, ресторанти и забавления на открито, за да проучи, след клас.

Стойности американски английски институт

Създаване на най-високо качество на учебния план Осигуряване на най-високо инструкция за студенти Предлагането на изключителни услуги за подкрепа, включително възможности за изучаване на обслужване и извънкласни дейности, както и разположението Homestay Създаване на учебна среда, която е строг и ангажиране в безопасна и приятна атмосфера Уважение към всички, да бъдем честни, и се смее често Предлагаме на Вашето внимание и една за един препарат, тест по TOEFL, IELTS, GRE, GMAT, специално за чуждестранни студенти

Местоположения

 • Riverside

  5225 Canyon Crest Drive Building 400, Suite 451 (2nd Floor) Riverside, CA 92507, , Riverside

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси