American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Представление

Американският консорциум от университети (ACU) е група от акредитирани висши училища с превъзходни програми и функции. Неговите членове обслужват образователните нужди на хиляди международни студенти от цял ​​свят. Обхватът на предлаганията на АКУ е разнообразен и обхваща широк кръг от асоциирани степени до докторски програми в много области, включително напреднали науки, инженерство и технологии и разнообразни програми като счетоводство, инженеринг, право, бизнес администрация, текстил, хранене и др. спортна медицина. ACU не е само за силни академични програми. Международните студенти процъфтяват в институции, ангажирани с международното образование, както се вижда от ресурсите - хора, съоръжения, помощни услуги и т.н. - те се посвещават на това. Този ангажимент произтича от мисия, която не само е да помогне на чуждестранните студенти да превъзхождат образователно, а да привлекат приноса си за обогатяване на академичната и учебна среда за американските студенти. Също така идва от институционалните програми на ACU, за да изпратят американски студенти в други страни, за да учат; тяхното културно обучение ги кара да бъдат по-добри световни граждани и съученици с чуждестранни студенти, когато се завърнат. Американският консорциум от университети (ACU) улеснява международното приемане на студенти в програми за висше образование и програми за висше образование в институциите-членки, които предлагат широка гама от отлични академични програми и услуги. Помощта на студентите за постигане на владеене на английски език и адаптиране към новата академична и културна среда се осигурява от центровете на INTERLINK във всеки кампус.

UNCGMAIN1
UNCGMAIN02

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА АСУ

ACU Locations Map

ЧЛЕНОВЕ

Валпараисо Университет Валпараисо (Valpo) е частен университет от 4,500 американски и международни студенти от САЩ и 40 страни по света. Постоянно класиран като един от най-големите университети в Midwest, Valpo е включен сред тези университети в САЩ, които предлагат най-добрата цена. Валпо има дълга и горда традиция да приветства чуждестранни студенти от всички културни традиции и среди. С цел насърчаване на истинското международно образование за своите студенти и преподаватели, университетът предлага много програми, които ангажират студенти и преподаватели в междукултурни диалози, културни обмени, обучение в чужбина и възможности за обучение. Valpo се намира само на един час от Чикаго в безопасен, приятелски град от 31 000 души.

Университетът на Северна Каролина в Грийнсбъро Университетът в Северна Каролина в Грийнсбъро (UNCG) е предизвикателна, подкрепяща и ангажирана общност, която се отличава от останалите университети, заради споделената ни стойност "Да направим нещо по-голямо". от хората, които привличаме, от високото ниво на постиженията, които преследват, но и от значителния принос, който те правят. С убеждение, за да дадем възможност на всички, създадохме уникална среда на сътрудничество и приобщаване, която задоволява любопитството и страстта. Разнообразната ни общност е обединена от разбирането, че отвъд уроците, които са научени в класната стая, има значение как те се пренасят, за да променят нашата кариера и общности. Интегрирането на междукултурния и международен опит и перспективи в учебния опит на всеки студент UNCG е глобален университет, в който хора с всякаква расова или етническа идентичност, възраст или произход могат да постигнат информирано оценяване на собствените си и различни култури. Това е общност от активно ангажирани студенти, преподаватели, служители и възпитаници, основаващи се на открит диалог, споделена отговорност и уважение към различните приноси на всеки член.

Университетът "Свети Амброс" Св. Амброс (УАС) е акредитиран, всеобхватен университет, известен със своята ангажираност към академичните постижения, либералните изкуства, социалната справедливост и служба. Понастоящем сред най-добрите регионални университети, SAU предлага повече от 70 области на обучение, водещи до бакалавърски, магистърски и докторски степени. Най-често срещаните области на студентското образование за международните студенти са инженерство, компютърни науки, бизнес и мениджмънт. На ниво завършено висше образование, програмите с висока международна регистрация са магистър по счетоводство, магистър по бизнес администрация и магистърска степен по управление на информационните технологии.

Държавен университет в Индиана Държавен университет в Индиана (ISU), публичен университетски докторантски университет, предлагащ университетски и висшисти в повече от 100 специалности, осигурява изключителни образователни възможности за студентите, повишава качеството на живот чрез разпространяване на знания чрез обучение и научни изследвания и подпомага креативните и научните програмиране.

Държавният университет в Монтана Държавният университет в Монтана се намира в един от най-зрелищните зали на колежа в САЩ. Той предлага всички предимства на по-голям университет с приятелската общност на по-малък университет. Основана като всеобхватна публична институция за отпускане на земя през 1893 г., MSU е сред 50-те най-високотехнологични университета в света. От неговите 16 440 студенти, 722 са международни от 75 различни страни. Сравнително ниското съотношение студент към факултет от 19: 1 на MSU прави професорите достъпни и предлага практически възможности за учене. MSU студентите могат да проучат интересите си, да придобият нови перспективи и да придобият професионалното предимство, необходимо за изграждане на динамично бъдеще.

Студентите от Тихоокеанския университет в Сиатъл избират Тихия университет в Сиатъл (SPU) за своите строги учени, подкрепящи общността, звездното местоположение в Сиатъл и визия за ангажиране на културата и промяна на света. SPU е християнски университет с над 4 000 завършили и студенти от 39 страни и 45 държави. Завършилите СПУ са известни със своята компетентност и характер, което води до положителна промяна в общностите по света.

Езикови центрове INTERLINK Успехът в днешния свят изисква повишена междукултурна компетентност и ефективни комуникационни умения. Уменията на втори език, особено на английски език, са от жизненоважно значение за чуждестранни студенти и бизнесмени. За тази цел INTERLINK предоставя уникална учебна програма, вдъхновена от теориите за обучение, научните изследвания и практическите приложения. Проучването INTERLINK дава възможност на учащите да участват активно в различни езикови, академични и междукултурни среди. Индивидуалните нужди и напредък се наблюдават внимателно и през целия процес учащите се получават насърчение, подкрепа и помощ. Намира се в университетите в класациите на американските университети с най-висок ранг, INTERLINK предлага на своите студенти пълен достъп до всички съоръжения и много академични услуги, включително помощ при условен достъп до тези институции. Освен това, студентите могат да се срещнат с американски студенти и преподаватели, да одит или да вземат класове за кредити и да изпитат университетски живот в кампуса. По време на престоя на студентите, специализираните преподаватели и служители им помагат с техните лични, културни и академични предизвикателства.

UNCGMAIN03

Условно приемане

Академично квалифицираните студенти, които не притежават необходимата компетентност на английски език, могат да бъдат допуснати условно в институция член на ACU, ако се записват в INTERLINK преди началото на академичните си проучвания. След успешно завършване на програмата и при изпълнение на условията, посочени в първоначалното условно писмо за приемане на членуващата в АСУ институция, те могат да бъдат допуснати като редовни студенти. Някои университети, които членуват в ACU, изискват от студентите да подават попълнени формуляри за кандидатстване, официални преписи от училищата, които са посещавали преди това, документация за финанси, а може би и препоръчителни писма. Други университети трябва само да преразгледат официалните преписи, за да вземат решение за условната допустимост на ученика. Във всички случаи едно от условията ще бъде или да се постигне определен TOEFL или IELTS резултат или успешно да се завърши програмата INTERLINK. Помощ за кандидатстване за университети се предлага безплатно на всички студенти от INTERLINK.

Местоположения

 • Louisville

  INTERLINK Language Centers 890 W. Cherry St. Suite 200 Phone: +1 (303) 278-8337 Email: [email protected], 80027, Louisville

  • Seattle

   Seattle, Съединени Американски Щати

   • Bozeman

    Bozeman, Съединени Американски Щати

    Въпроси