Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Allen University

Allen University

Allen University

Представление

Създаден излезе от Африканска методистка епископална (AME) ЦъркваЕ желание да се образоват наскоро освободени роби, Allen University е основана през 1870 г. като частен, Християнин, Хуманитарни науки, Исторически Черно колеж и университет (HBCU).

dtyka

Allen University е кръстен Richard Allen, Основател на АМЕ Църква. Allen University, Призната като първият университет в Южна Каролина основана от Афро-американците за образованието на афро-американците, Също така е първият университет на име след афроамериканец, Докато първоначалният фокус на Allen University е обучение на служители и преподаватели, университетът е нараснал през годините, за да се обучават и да оборудва завършили в други академични области. Университетът се ангажира да предоставя най-високо качество на преподаване на своите студенти.

Посветен на Student Achievement

Днес Allen University е нараснал да предложи 21 концентрации в осем академични специалности, включително математика и природни науки, хуманитарни науки, бизнес администрация, религия и социални науки. Всеки член на нашия преподаване факултет има магистърска степен, С много съдържащ Докторантури, Студентите в Allen University се радват на здраво сплотена общност учене със специален преподаватели и достъп до реални преживявания. След като стъпка подножието на кампуса, вие ставате част от семейството на Алън.

Местоположения

  • Columbia

    1530 Harden Street Columbia, SC , 29204, Columbia

Въпроси