Keystone logo
Albany State University

Albany State University

Albany State University

Представление

Albany State University ще бъде Albany State University от световна класа и мощен катализатор за икономическия растеж и развитие на Югозападна Грузия. ASU ще бъде призната за иновативното и творческо представяне на отлични образователни програми, широкообхватна ангажираност на общността и обществени услуги и творчески стипендии и приложни изследвания, които всички обогатяват живота на различните избиратели, обслужвани от университета.

Albany State University , горда членна институция на университетската система на Грузия, издига своята общност и регион, като предлага широка гама от програми за завършване, бакалавър, асоциирани и сертификати в основните си университети в Олбъни, както и в стратегически разположени клонове и онлайн. Обвързан с високи постижения в преподаването и ученето, университетът подготвя студентите да бъдат ефективни участници в глобално разнообразно общество, където знанията и технологиите създават възможности за личен и професионален успех. ASU зачита и изгражда историческите корени на своите институционални предшественици със своя ангажимент за достъп и силно наследство на либералното изкуство, което зачита разнообразието във всичките му форми и дава на всички ученици основата, от която се нуждаят, за да успеят. Чрез творчески стипендии, изследвания и обществени услуги университетските факултети, персонал, студенти и администратори образуват стратегически съюзи вътрешно и външно за насърчаване на развитието на общността и икономиката, което води до подобряване на качеството на живот на гражданите на Югозападна Грузия и извън нея.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Albany

    College Drive,504, 31705, Albany

Въпроси