Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Представление

Висшето училище "Харолд Лойд Мърфи"

Вашето решение да продължите образованието си е свидетелство за вашето желание да направите пряко въздействие върху този свят. И ако искате да учите утрешните лидери, да работите за лекуване на болести или да станете истински агент за промяна на политиката, ASU се ангажира да ви предостави факултета, ресурсите и образованието от световна класа, от които се нуждаете, за да успеете.

Сега е моментът да откриете вашето бъдеще в областта на научните изследвания, рехабилитацията, консултирането, образованието или политиката с висше образование или докторска степен от Graduate School в Алабамския държавен университет.

Визията за завършено образование

Визията за завършване на образованието е следната: Насърчаване на синергична среда за подпомагане на трансформационно и световно ниво на дипломирано обучение в държавния университет в Алабама.

Мисията на университета Харолд Лойд Мърфи

Основната мисия на завършващото училище "Мърфи" е (1) да осигури лидерство за докторантурата, образователния специалист, магистър и сертификат, следдипломна квалификация; (2) служи като адвокат на целия кампус за напредък в дипломирането; И (3) да осигури надзор на стандартите за високи постижения, справедливост и справедливост във всички програми за завършване на висшето образование.

Държавният университет в Алабама е студент-центриран, подхранващ, всеобхватен и разнообразен обществен исторически черен университет, ангажиран с постигането на отлични постижения в преподаването, научните изследвания и обществените услуги. Университетът изпълнява своята мисия чрез насърчаване на критичното мислене, художественото творчество, професионалната компетентност и отговорното гражданство на своите студенти; Като добави към тялото на знанието, за да подобри качеството на живот чрез научни изследвания и открития; И като помага да се развива държавата и нацията чрез внимателна обществена услуга. Предлагайки бакалавърска степен чрез докторска степен, университетът поддържа научен и творчески факултет, най-съвременни съоръжения и жизнена атмосфера, в която всички членове на колежанската общност могат да работят и да се учат в приятна и възнаграждаваща среда. В съответствие с уверението, че расата, полът и икономическият статус не пречат на интелигентността, творчеството или постиженията, ASU предлага мост към успеха на тези, които се ангажират да преследват градивните елементи на развитие, фокус, постоянство и награда.

Местоположения

  • Montgomery

    915 S Jackson St Montgomery, AL 36104 USA, 36104, Montgomery

    Програми

    Въпроси