Keystone logo
Ala-Edge

Ala-Edge

Ala-Edge

Представление

За нас

Американското обучение Advant-edge ( Ala-Edge ) е компания за образователни услуги, базирана в Толедо, щата Охайо. Компанията стартира като доставчик на услуги за стандартизирано обучение за подготовка на тестове и академично обучение. Ключовият целеви пазар бяха международните студенти, които трябваше да постигнат високи резултати в тестовете за владеене на английски език или на разположение.

Ala-Edge ангажира енергично да осигури на студентите солидни образователни и професионални услуги за обучение. Ние сме ангажирани не само да гарантираме отлични услуги, но и ние се стремим да насочваме студентите, за да постигнем съответните им цели. За да постигнем това, ние сме подбрали висококачествен екип от квалифицирани преподаватели и преподаватели, които не само са придобили разнообразни умения, но и имат страст да предадат знания, за да надхвърлят очакванията от нашите услуги.

Нашият слоган е "Нашата най-модерна услуга Advant-edge за вашето бъдещо предимство!" ,

80111_pexels-photo-207569.jpeg

Мисия

Нашата мисия е да предоставим на учениците уникално преживяване и да надминем очакванията им с целенасочено качествено обслужване и отлични постижения. Винаги сме там, за да обслужваме нуждите на нашите студенти, които се нуждаят от напредък по английски език за техните академични, професионални и лични нужди. Ние се стремим да предоставяме висококачествени инструкции и се ангажираме да създадем положителна учебна среда. По този начин популяризираме четирите ключови ценности: отлични постижения, разнообразие, професионализъм и последователност. Също така предлагаме съвременни инструкции за обучение, ефективни инструменти за оценка и квалифицирани обучители / инструктори, за да гарантираме, че нашите ученици ще изпълнят своите образователни цели.

80112_pexels-photo-745045.jpeg

Ключови услуги

Интензивно обучение по английски език: ние професионално управляваме Програмата за интензивно изучаване на езици (ILP) в Колежа Дейвис. ILP е диплома за интензивен английски език, одобрена от Държавния съвет на кариерата

Стандартизиран тест за подготовка: ние предлагаме курсове за подготовка на тестове за TOEFL, IELTS, MELAB, PTE и други тестове за владеене на английски език. Другите ни предложения варират от подготвителните курсове до завършващите тестове за прием, като GMAT, GRE и LSAT. Ние предлагаме курсове за пълен работен ден, на непълен работен ден и при поискване, за да отговорим на изискванията за обучение на учениците и да им помогнем да постигнат своите академични потребности.

Лято EduFun: за подобряване на уменията по английски език и умения за тестване на IELTS / TOEFL през лятната ваканция, докато се забавлявате, тогава дойдохте на правилното място където

Местоположения

 • Toledo

  Columbus, Ohio, 43210, Toledo

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси